PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT AFTERPARTY

Datum konání:
05.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Yan Dark, Pietros, Faith, Migell
 
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům za účast na Sensation afterparty!
Team Studia 54 by rád poděkoval všem partypeople, kteří navštívili jedinou oficiální afterparty po halovce Sensation, na kterou se jen tak nezapomíná a zároveň by clubbery rád pozval na sobotní Studio 54 night afterparty s Yanem Darkem, Pietrosem, Migellem a Faithem a na nedělní after s Ronnym, Adlet, Veekayem a Miquelem. Navštivte parádní afterparties i první červnový víkend a protancujte střevíce na charakteristický Studio sound v pražském Studiu 54!
 
Úvodem této tiskové zprávy bychom rádi poděkovali všem návštěvníkům oficiální Sensation afterparty, která se opravdu skvěle vydařila a nutno podotknout, že byla nejdelší letošní afterparty po této velkolepé halovce! Všichni přítomní vytvořili parádní atmosféru, jež panovala v klubu až do pozdních odpoledních hodin. Poděkování samozřejmě patří také personálu Studia 54, který se staral o vaší stoprocentní spokojenost a především samotným vystupujícím, které mimo původně avizovaných dj´s Tommyho Rogerse, Pietrose, Miquela a Billy Brighta, neočekávaně doplnil energický Subgate a Pete Walk.



Současně bycho Vás rádi pozvali na víkendové afterparties, které budou stát rozhodně opět za to! První červnovou sobotu 5.6. se tak můžete těšit na oficiální afterparty po rezidentní noci Studia 54 v pražském klubu Mecca - Studio 54, na které rozbalí své recordbagy čtveřice Yan Dark, Pietros, Faith a Migell, jež se následně představí i ve Studiu 54 .

V neděli 6.6. se můžete těšit na sestavu, které bude vévodit houseová diva Adlet, Ronny, Veekay a východočeský Miquel. Těšit se můžete na tu nejlepší house music společně se známými hitovkami, které Vás zaručeně dostanou! O start obou afterparties se postará dvojice dj´s - Billy Bright a L´sada, kteří afterparties otevřou svými openning sety již ve 4 hodiny. Pokud budete chtít pokračovat ve vaší jízdě i po skončení afterparties, můžete tak učinit v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horní části klubu.

TENTO VÍKEND MÁTE POSLEDNÍ MOŽNOST SI ZAKOUPIT VSTUPENKY NA PARTY DECADANCE MARINE, KTERÁ PROBĚHNE JIŽ PŘÍŠTÍ PÁTEK 11.6. V PRAŽSKÉM SASAZU. HLAVNÍM HOSTEM JE NIZOZEMSKÝ DJ A PRODUCENT DASH BERLIN, KTERÉHO BUDE SUPPORTOVAT ANDY DUGUID S VOKALISTKOU JULIE THOMPSON, MILAN LIESKOVSKY ZE SLOVENSKA A DOMÁCÍ ORBITH A BON FINIX. VSTUPENKY JSOU K DOSTÁNÍ NA BARU KAVÁRNY, KTERÁ JE OTEVŘENA NON-STOP.
CENA VSTUPENEK ČINÍ 350,- KČ

Těšíme se na vaší návštěvu!
více info na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016