PARTYINFO

 

DECADANCE AFTERPARTY

Datum konání:
12.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Bon Finix, Marty Fish
 
 
Studio 54 zve clubbery na oficiální Decadance afterparty již tuto sobotu 12.6.!
Pražský afterklub Studio 54 vás zve na oficiální Decadance afterparty, na které vystoupí úspěšný holandský producent Dash Berlin, Andy Duguid, Orbith nebo Bon Finix, který také po sléze vystoupí na afterparty ve Studiu 54 společně s Tommy Rogersem, Petem Walkem a Marty Fishem. Věřte, že se máte opět na co těšit!
 
Nadcházející víkend bude ve Studiu 54 doslova nabitý našláplými afterparties. První z nich je oficiální Decadance afterparty, která odstartuje již tuto sobotu ve 4 hodiny. Samotná party Decadance proběhne tento pátek v pražském klubu Sasazu a vystoupí na ní nizozemský dj a producent Dash Berlin, skotský Andy Duguid, vokalistka Julie Thompson, slovenský Milan Lieskovsky a domácí Bon Finix.

Na oficiální afterparty, která se ponese v duchu tohoto eventu, se představí jako speciální host Bon Finix, Tommy Rogers, Pete Walk a energický Marty Fish. Afterparty startuje ve 4 hodiny. O její start se postará newcommer Billy Bright. Pokud nebudete mít ani po skončení afteru dost, můžete si vaší jízdu prodloužit v non-stop kavárně s hernou, která je situována v horních prostorách klubu.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016