PARTYINFO

 

SOUNDCREAM AFTERPARTY

Datum konání:
13.06.2010 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Murat Kilic, Subgate, Marshall, Thonic, P-jay & Mark Evil
 
 
Murat Kilic vystoupí na oficiální Soundcream afterparty v pražském Studiu 54!
Je tomu skutečně tak! Přední australský dj a producent Murat Kilic vystoupí bezprostředně po odehrání svého exkluzivního setu v pražské Mecce na Soundcream closing party ve Studiu 54, kde se na oficiální afterparty po této akci představí společně se Subgatem, Marshallem a Thonicem!
 
Tato neděle bude v pražském Studiu 54 patřit speciálnímu hostu, kterým je producent, dj a organizátor největších afterparties v australském Sydney - Muratu Kilicovi, který zde vystoupí na oficiální afterparty po akci Soundcream, jež proběhne již tuto sobotu v pražském klubu Mecca a na němž se mimo této ikony australské elektronické scény dále představí rezidenti Macio, Texx a další speciální hosté Lucas Hulan a Subgate.

Oficiální Soundcream afterparty odstartuje již ve 4 hodiny, kdy celý parket roztančí stále více populární dvojice P-jay & Mark Evil. Následující 4 hodiny budou patřit charismatickému Muratovi Kilicovi a energickému Subgateovi, kteří po sléze předají pomyslné žezlo neméně známému Marshallovi. O závěr celé afterparty se postará dj Thonic.

Pokud dorazíte do prostor klubu ještě před začátkem afterparty, nemusíte zoufat. Můžete posedět v non-stop kavárně s hernou, jež je situována v hroní části klubu a za doprovodu aktuálních mixovaných kompilací Studia 54 si vychutnat váš oblíbený drink a zpříjemnit si tak čekání na tuto parádní after.

Více informací na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016