PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
19.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Smoke, Béda, Adlet
 
 
Studio 54 vás zve na sobotní afterparty s Ronnym, Smokem, Bédou a Adlet!
Pražský afterklub neubírá na tempu rozjetých afterparties ani předposlední červnový víkend. Již tuto sobotu Vás bude bavit sestava předních rezidentů tohoto věhlasného afterklubu v čele se severočeským matadorem Bédou, svůdnou Adlet a Ronnym, které bude supportovat oblíbený Smoke!
 


Pokud neplánujete vyrazit na víkend mimo naší metropoli a chystáte se na jeden z mnoha skvělých večírků v pražských klubech vězte, že pražský afterklub Studio 54 si pro vás připravilo opět skvělou afterparty, na které si budete moci svůj večerní mejdan protáhnout a protančit tak vaše party střevíce. O skvělou zábavu a atmosféru sobotní afterparty se bude starat čtveřice dj´s z řad předních rezidentů tohoto klubu. Za mixážním pultem se představí matador severočeské scény - Béda, který se v minulosti představil na předních festivalech a parties po celé České republice, charismatická djane Adlet v osobitém vocal houseovém setu, oblíbený Ronny a Smoke.

Afterparty startuje již ve 4 hodiny, kdy Vás roztančí dj L´sada, ale pokud se dostanete do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit čekání v naší non-stop kavárně s hernou při vašem oblíbeném drinku.
Těšíme se na Vás!

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016