PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
20.06.2010 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Madman, Yan Dark, Richie, Veekay
 
 
Ukončete svůj party víkend na nedělní afterparty ve Studiu 54!
Studio 54 vás zve na nedělní afterparty oplývající parádní atmosférou, na které vystoupí Madman, Yan Dark, Richie a Rudoff. Charakteristický Studio sound, to nejlepší od předních světových producentů a především spousta zábavy - to je nedělní afterparty ve Studiu 54!
 
Pokud se chystáte vyrazit do víru velkoměsta i tuto sobotu a již teď tušíte, že se vám bude chtít tančit i po zavření vašeho oblíbeného klubu, Studio 54 vás rozhodně nezklame. Na předposlední červnovou neděli 20.6. je připravena další z řady pravidlených víkendových afterparties, na které se rozhodně nudit nebudete.



Speciálním hostem nedělní after bude dj Madman, kterého doprovodí populární Richie, jež je rezidentem klubu Bílý Kámen na české Ibize - Máchově jezeře. Dále se za mixážním pultem představí Yan Dark a Rudoff, který měl tu čest vystoupit na jednom pódiu se světovou superstar - Tiestem. Afterparty startuje jako vždy již ve 4 hodiny, kdy Vás roztančí talentovaný Kifli.

I po skončení afterparty si můžete protáhnout vaší nezkrotnou jízdu v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horních prostorách klubu. Více informací naleznete na www.studio54.cz

Těšíme se na vás!
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016