PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
26.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Marty Fish, Ronny, Pietros, Pete Walk
 
 
Studio 54 vás zve na poslední červnové afterparties!
Pražský afterklub Studio 54 vás zve na poslední červnové afterparties oplývající jako vždy skvělou atmosférou, na kterých vystoupí přední rezidenti tohoto klubu v čele s Peetem, Ronnym, Pietrosem, Migellem a Petem Walkem, o jejichž  support se postará mladá krev newcommerů v podobě Marty Fishe, Raffaela de la Rue a Rudoffa. Další nabitý after víkend v ve Studiu 54, který vás zaručeně roztančí!
 
Slunné dny zavítaly konečně i k nám a festivalová sezóna i léto samotné se nám pomalu rozjíždí a tak spousta party people vyráží za hranice naší metropole i tento víkend. Pro ty, kteří plánují zůstat v našem hlavním městě, navštívit nějaký z jejich oblíbených klubů a po sléze si prodloužit svou večerní jízdu o parádní afterparty, kde budou moci protancovat své střevíce až do odpoledních hodin máme dobrou zprávu!



Studio 54 si pro Vás na tento víkend připravilo další afterparties, na kterých si rozhodně užijete spoustu skvělé zábavy za doprovodu těch nejpovolanějších dj´s ze stáje Studia 54. Sobotním ránem a dopolednem Vás provede sestava dj´s Marty Fish, Ronny, Pietros a Pete Walk, kterého můžete přes prázdninové měsíce pravidelně slýchávat na české Ibize - Máchově jezeře v klubu Blue Bar.

V neděli se za mixážním pultem vystřídá člen úspěšné djské dvojice Tommy Rogers & Peet - dj Peet, Migell, populární Rudoff a vycházející hvězda Raffael de la Rue. Věřte, že o skvělou atmosféru nebude rozhodně nouze a obě afterparties si užijete na 100%. Afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy se o jejich řádný rozjezd postarají dj´s Kifli a L´sada, ale pokud dorazíte do prostor klubu o nějakou tu chvíli dříve, můžete posedět v příjemném prostředí non-stop kavárny s hernou a při vašem oblíbeném drinku se na nadcházející afterparties skvěle naladit.

Těšíme se na Vás!

více informací na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016