PARTYINFO

 

MUFFIN 2010

Datum konání:
22.05.2010 - sobota
Místo konání:
Mláka - kemp
DJs:
Kaya, Hopi, Hroutil, Vincent, Pro Sound System - Dr.Kary, General Kryshpeen, MC. Su-Sha, Ja.Basta, F.I.L., Sicky, Forbidden Society, Hanzall, Kloc, Chito, Syndrome, Graffo, Thinngy, Dirty Boy, Brock, Clipper, Sergi
Live:
Fast Food Orchestra
Info:
http://www.muffin.cz
Popis:
start 16:00, vstup 149 czk
 
 
Představujeme open air festival Muffin 2010
Datum 22. května si všichni zapište do diářů, na tento den je totiž naplánováno další pokračování kultovního open air festivalu Muffin v Mláce! Tradičně budou připraveny 2 stage, kiosek, pivní regent stánek a semtex bar, nouze o hudbu ani o pití tak v žádném případě nehrozí! 
 
Na Reggae.cz stagi (která bude zastřešena- STAN pro cca 900 lidí) se premiérově představí legendární kapela Fast Food Orchestra, která se může pochlubit čtyřmi vydanými deskami a více jak desetiletými zkušenostmi s vystupováním po klubech a festival po celé ČR, ale i v zahraničí. 20 let fungování tu oslaví nejstarší Reggae sound system u nás Swamp Safari v kompletním složení: DJ Kaya, Hroutil, Hopi a Vincent! V plné sestavě zahraje i oblíbený Pro Sound System , takže se těšte na jednoho z nejlepších reggae Mcs u nás Dr. Karyho, miláčka publika Generala Kryshpeena a svůj mikrofon k dílu s nimi přidá i MC Su-sha. Aby byl výčet účinkujících kompletní, nesmíme zapomenout na freestylera Ja Bastu a DJe Sickyho z Frutakru, který zahraje speciální dubstep set.

Hlavním tahákem Bubblebeatz DNB stage bude českobudějovický producent Forbidden Society, jenž se za poslední rok vypracoval mezi světovou producentskou elitu, což dokazují jeho releasy na labelech jako Obscene, nebo Algorythm. Mimo něj bude parket válcovat klasická sestava celebrit: Hanzall, Chito, Thinngy, Syndrome, Graffo, Kloc, Sergi s Clipperem a Dirty Boy s Brockem. Začínat se bude v 16:00, vstup dělá 149 korun, stanování a parkování bude zdarma.

Na viděnou v Mláce!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016