PARTYINFO

 

VVOGUE 1ST ANNIVERSARY PRESENTS“WORLD RELIGIONS” FASHION SHOW!

Datum konání:
14.05.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
LayDee Jane feat. Michal Hejč (houslista & vokalista), Eddie Sender (sk), Carl Lope, Clara Bailar vs Trancegate
2nd stage - DejFF & Clara Bailar
Popis:
vstup 190 czk, vip 490 czk, pozvánky a guest list do půlnoci! Velkolepá noc se ponese v duchu světových náboženství, kde se již na druhém pokračování představí modely inspirované hinduismem a judaismem připravené studenty Střední průmyslové školy oděvní!
 
 
Vogue – rezidentní noc DJky LayDee Jane v klubu Mecca oslaví své narozeniny
Oblíbená klubová noc Vogue oslaví v květnu své 1. narozeniny! Přijďte tento pátek 14. 5. na její jubilejní vydání. Od prvního dílu, který proběhl v květnu 2009, uplynul již rok. Rezidentka noci LayDee Jane si zvala zajímavé české i zahraniční hudební hosty, např. francouzskou Djku Miss Duckin´, nizozemského DJe Jesse Voorna, belgického Freda Bakera a řadu skvělých Djs. Tou hlavní zajímavostí a lákadlem celé noci však byly originální módní show, které si milovníci neotřelé módy mohli užít na většině akcí Vogue. Narozeninový Vogue vás 14. května láká do pražského klubu Mecca na společné vystoupení LayDee Jane a houslisty Michaela Hejče, chybět nebudou ani další djs, které jste si na minulých nocích Vogue oblíbili. Čeká  vás také druhý díl unikátní módní přehlídky Religion na motivy světových náboženství.
 
Páteční večer 14. 5. bude patřit v pražské Mecce speciálnímu narozeninovému vydání VOGUE. Pro všechny návštěvníky chystá  rezidentka LayDee Jane hudební „dárek“ v podobě společného vystoupení s houslistou Michaelem Hejčem. Mezi „gratulanty“ se za mixpultem objeví ti, kteří často a s úspěchem vystupovali na předchozích dílech. Symbolicky popřát VOGUE přijdou DJ Eddie Sender a Carl Lope. Za mixpultem hlavní stage to tentokrát rozjede i prověřená sestava, která vás bavila především na druhé scéně party - DJ DejFF a Trancegate společně s Clarou Bailar. Právě Clara obohatí set svým zpěvem.

 

 „Na další rok VOGUE mám připraveno opět několik hudebních lahůdek, pozvu si zajímavé české i zahraniční hosty. Prostor dáme novým tvářím české módní scény, aby nám předvedli své originální modely,“ slibuje LayDee Jane, která pečlivě připravuje program každého dílu VOGUE. Právě díky módní show vyniká VOGUE nad průměr běžných klubových nocí. Od května 2009 dosud představilo své práce například návrhářské studio Odd-Room Designers, módní značka New Yorker nebo studenti návrhářství Střední průmyslové školy oděvní z Prahy či Technické univerzity v Liberci. Další porce osvěžující módy nebude chybět ani na narozeninové oslavě 14. 5., kdy se představí pokračování jedinečné přehlídky na téma světových náboženství z dubnového VOGUE. Tentokrát návrhářky přetvořily do nádherných, odvážných šatů myšlenky judaismu, islámu a hinduismu. V rámci části věnované islámu se představí také atraktivní břišní tanečnice. Video z předchozího dílu přehlídky můžete shlédnout zde.



Vogue 1. anniversary – Religion continue

LayDee Jane feat. Michael Hejč, Eddie Sender, DejFF, Carl Lope, Trancegate & Clara Bailar

Akci podporuje internetový portál www.studenta.cz určený pro všechny studenty i absolventy.

Více informací:
LayDee Jane
Michael Hejč
Eddie Sender
DejFF
Trancegate
Carl Lope
Clara Bailar

Nenech si ujít další akci VOGUE, který proběhne v září 2010.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016