PARTYINFO

 

2 CLOSE 2 HEAVEN

Datum konání:
22.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
LayDeeJane, Orbith, Loutka, Chris Sadler, E-Lite, Texx, Diome, Face, Cubik, Macio
Popis:
start 23:00, vstup 190 czk, vip 490 czk, afterparty Central Station - s lístkem z Meccy je odvoz, vstup a snídaně (káva, čaj, tousty) zdarma!
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
2Close 2 Heaven – Špička českých DJs pomáhá tuto sobotu dětem nemocným Cystickou Fibrózou
Jak jsme vás již informovali, v Mecce se v sobotu odehraje druhý ročník charitativní party. Na té se za mixpultem vystřídá hned desítka předních českých djů. Jmenovitě: LayDeeJane, Loutka, Orbith, Chris Sadler, E-Lite, Texx, Face, Diome, Cubik a Macio. K parádnímu mejdanu patří samozřejmě i parádní afterparty a ta se odehraje ve stylovém podniku Central Station na pražském Žižkově. Se vstupenkou z Meccy máte odvoz, vstup a snídani v podobě toustů, kávy a čaje zdarma. Skvělá hudba a parádní zvuk jsou samozřejmostí.
 


Stylový klub v podobě mechanického inkubátoru, jehož tvůrci se nechali inspirovat jedinečným H.R. Gigerem, jedním z nejznámějších surrealistických malířů 20. století. Příjemný pocit, že jsme pomohli někomu jinému, odvoz z Meccy, k tomu kávička, čaj, tousty a vstup - to všechno bez nutnosti platit, pokud máte lístek z Meccy. Navíc skvělá hudba od djs, kteří dorazí z Meccy, pohoda, klídeček... Tak by se dala charakterizovat oficiální afterparty po charitativní akci 2Close 2Heavem, kterou si rozhodně nenechte ujít, protože tenhle after bude úplně jinej, než který jste doposud zažili. Kdo nemá lupen z Meccy, zaplatí 150,- Kč a i výtěžek z afterparty poputuje na konto dětí nemocných Cystickou Fibrózou. Budeme se na vás těšit – Galerie Central Station Bar / Sabinova 2 / Praha 3.


 
2Close 2Heaven – Charitativní party na pomoc dětem nemocným Cystickou fibrózou 2Close 2Heaven – česká djská špička pomáhá v sobotu v Mecce nemocným dětem 2Close 2Heaven – 2. ročník charitativní party tuto sobotu v Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016