PARTYINFO

 

2 CLOSE 2 HEAVEN

Datum konání:
22.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
LayDeeJane, Orbith, Loutka, Chris Sadler, E-Lite, Texx, Diome, Face, Cubik, Macio
Popis:
start 23:00, vstup 190 czk, vip 490 czk, afterparty Central Station - s lístkem z Meccy je odvoz, vstup a snídaně (káva, čaj, tousty) zdarma!
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
2Close 2 Heaven – Špička českých DJs pomáhá tuto sobotu dětem nemocným Cystickou Fibrózou 2Close 2Heaven – Charitativní party na pomoc dětem nemocným Cystickou fibrózou 2Close 2Heaven – česká djská špička pomáhá v sobotu v Mecce nemocným dětem
2Close 2Heaven – 2. ročník charitativní party tuto sobotu v Mecce
LayDeeJane, Orbith, Chris Sadler, Loutka, E-Lite, Face, Diome, Cubik, Texx a Macio. To je kompletní sestava Djs, která už v sobotu 22.5. v Mecce na dvou stageích roztočí svoje placky a výtěžek celé akce pomůže zlepšit život dětem, které trpí nevyléčitelnou cystickou fibrózou. Všichni, kdo v sobotu dorazí, tak pomyslně pomůžou a navíc si užijí skvělý hudební program a ještě k tomu si odnesou domů bonus v podobě setu namíchaného speciálně pro tuto party.
 


Skutečné hodnoty si většinou člověk uvědomí, až když o ně přijde. Co však dělat, když ani nedostanete šanci zjistit, jaké to je, narodit se zdravý a žít plnohodnotný život? Děti, které se narodily s cystickou fibrózou, se bohužel každý den probouzejí s vědomím, že jejich chorobu nelze vyléčit – říká se jim slané děti. Deset předních českých djů proto spojilo své síly a za pomoci partnerů a hlavně vás se pokusíme vybrat co nejvíce peněz, abychom průběh nemoci těchto dětí alespoň trochu zmírnili. Je to přeci to nejmenší, co můžeme udělat, a není lepší odměna než spokojený úsměv na dětské tváři. Českou taneční špičku budou tento rok na dvou podiích zastupovat tito interpreti: LAYDEE JANE, DJ ORBITH, DJ LOUTKA, DJ CHRIS SADLER, DJane E-LITE, DJ TEXX, DJ DIOME, DJ FACE, DJ CUBIK a DJ MACIO.



Všichni vystupující se vzdali jakéhokoliv nároku na honorář a cestovní výlohy, proto celý výtěžek poputuje na konto klubu nemocných cystickou fibrózou.  Každý návštěvník navíc obdrží CD se setem namíchaným speciálně k příležitosti tohoto večera, takže s prázdnou rozhodně neodejdete. Oficiální afterparty se koná v klubu Central Station, kam máte se vstupenkou z Meccy odvoz a vstup zdarma a navíc pro vás bude připravena snídaně v podobě sendvičů a kávy zdarma. Záštitu nad celou akcí převzal primátor hlavního města Prahy. Rádi bychom ještě jednou poděkovali všem partnerům, kterými jsou: Klub Mecca, Techno.cz, Expresradio, Radio1, OP Tiger, Profivision company, R Press, Brickbox Digital Media, Galerie Central Station a Storm London, bez nich by tato akce nemohla vzniknout. Vážíme si toho, že i v těžké době finanční krize neváhají a pomáhají nám udělat někomu život o kousek hezčí – teď už je to jen na vás – stačí prostě dorazit a bavit se.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016