PARTYINFO

 

SOUL GATE

Datum konání:
21.05.2010 - pátek
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
Orkidea (finsko), Eruvie (sk), Jonathan Van Reed (sk), Revolt (djrevolt.com), Mase (soulgate.eu), Deepress (djdeepress.com), Phil Albedo (philalbedo.eu), Kaisersoze (kaisersoze.cz), Spyro (djspyro.com), Masser (djmasser.com), Thomas Layer (Powerpool Promotion), Chuckin (3m.czweb.org) Moonrise (soulate.eu), Filip On Fire (soulgate.eu)
Info:
http://www.soulgate.eu
info@soulgate.eu
Popis:
start 20:00, vstup 50 na fb, do 22:00 70 czk, poté 100 czk, holky do 22:00 zdarma
 
 
Soul Gate @ Faval Music Circus s DJem Orkideou
Ať už cestou z města nebo při své jízdě zpět z ohňostrojů autobusem č. 98 - nezapomeňte vystoupit na zastávce Velodrom, abyste nezmeškali luxusní párty Soul Gate v klubu Faval. Máme pro vás přichystáno hned několik vychytávek.
 
Nejprve zalahodíme vašim uším a to když z chladného Finska přijede rozehřát srdce i těla vypravěč příběhů DJ Orkidea. Tento světově uznávaný trancový dj (zahrál si po boku jmen jako PVD, AVB, Tiesto, Paul Oakenfold, Chemical Brothers, Underworld, Prodigy, Pete Tong,Sven Vath a mnoha dalších), producent (podepsán na Tiestově Black Hole rec./Andy Moorově Ava rec.) a 3-násobný vítěz o nejlepšího skandinávského dje se předvede poprvé v České republice a hned nás odmění 2hodinovým setem.

Ze Slovenska a agentury Bassline ho podpoří mladá a talentovaná DJane Eruvie a reprezentant SG teamu Jonathan Van Reed.

Skvělý trancový lineup doplní pořadatel večírků Beats & Melody, pražský DJ Revolt a následně již brněnští local heroes - DJ Mase známý převážně ze Sound of Ibiza/E-motion parties, Phil Albedo kterého jste mohli mnohokrát slyšet různě po Brně či na jeho prestižních akcích Active Zone a DJ Deepress se svou skvělou radioshow Soulborn Waves na trancovém rádiu Afterhours. Nechte se strhnout k tanečnímu šílenství i Vy...



Druhý floor bude ve znamení techna - a to ne jen tak ledajakého. Na návštěvu přijedou DJové Kaisersoze a Spyro.

Ani jednoho z nich není potřeba příliš představovat, na jejich vlny energie uz paříte celá desetiletí ať již na halovkách, festivalech nebo v klubech. A Kaiserova mixovaná kompilace Orionhall asi chybí doma jen málokterému brněnskému milovníku techna.

Aby toho nebylo málo doplní je klubový matadoři Moonrise, Masser a Thomas Layer kteří už také hrají nějaký ten pátek a jistě se nenechají zahambit. Jakožto i mladá krev jako Chuckin známý z Hard Techno Provincií a acidový resident SG Filip On Fire.

Pro vaše oči tu máme překrásné GOGO tanečnice, vymazleně nadekorované stage(nebudou chybet ani Skydancers, jak je znáte z obřích festivalů), pusobivá lasershow a šílené videoprojekce přesně tak, jak je milujete.

K tomu velice příznivé ceny na barech: pivo 27,- vodka+džus 35,- Cuba Libre 55,- a welcome drink pro každého. To vše a více na dvou floorech a 3 barech zrekonstruovaného klubu Faval. Tak nechte Ego doma a přijdte se snámi bavit....

Pro více informací www.soulgate.eu nebo se připojte na stránku naší Facebook události.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016