PARTYINFO

 

GREEN EVENING - RAINBOW FACTORY

Datum konání:
19.05.2010 - středa
Místo konání:
Praha - Friends
DJs:
Ondřej Liška (předseda Strany zelených!) + guest
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Ondřej Liška zahraje jako DJ
Není to poprvé a jistě ani naposledy, kdy vysoce postavený politik v rámci předvolební kampaně zazpívá, zahraje či zadjuje. Od Obamy po Gandaloviče. A nyní máte jedinečnou příležitost zažít předsedu Strany Zelených jako DJe v djském setu.
 
Ondřej Liška k tomu říká: "Poslouchám hlavně nujazz, jazz, drum'n'bass. Mám rád většinu věcí od Erika Truffaze, starší Asian Dub Foundation, ale taky Medeskiho a vždycky mě dostanou Lamb a Massive Attack. V taneční hudbě je toho spousta, bere mě hodně Amon Tobin, 4Hero a další. Spíš jsem hrával při různých party, nikdy ne pravidelně. Teď hraju jen výjimečně, když mě pozvou přátelé nebo na nějaké benefiční akci. A hraju všechno, nujazz, drum'n'bass i fláky. Pustím hodinový set svých nejoblíbenějších písní od funku až po tvrdší věci:-)"  

Chcete to vidět? Zastavte se ve středu 19. května po 22 hodině v klubu Friends Prague v Bartolomějské ulici číslo 11 v Praze 1.  Samozřejmě, seznámíte se s programem Strany Zelených a nebude chybět ani gay aktivista a kandidát SZ do Parlamentu, Jiří Hromada. Vstup je ZDARMA. 

www.friendsprague.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016