PARTYINFO

 

NAROVINU ZLOMENEJ MEJDAN

Datum konání:
21.05.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Café Amsterdam
DJs:
Rudeboy, Danko, AhZ, KamCZa
Popis:
vstup zdarma
 
 
Narovinu Zlomenej Mejdan @ Café Amsterdam
Ten trend je očividný a nezvratný: Řeč je o slučování - státní útvary se spojují v unie, jedna banka pohlcuje druhou, po volbách vznikají koalice, automobilky vyrábí dvě značky v jedné továrně. Dřív byly mobily, foťáky a poznámkové bloky, dnes je vše v jednom. Na druhou stranu nám začalo jaro, lidé se párují a shlukují se tím více na zahrádkách. Takový je trend a i my chceme jít s dobou. Nevlastníme ani automobilku, ani bankovní korporát ba ani firmu na iPady. 
 
Co nám však nechybí je chuť vypnout a bavit se s lidmi, které baví to, co nás. A protože není mnoho mejdanů, které přímo spojují svět jedniček a nul s tím reálným, jsem tu my! Blázni z Proseka, který nemaj roupama coby, a tak vymejšlej přehnaný tiskovky a jiný parády. Jako třeba nový pražský večírek s názvem Narovinu zlomenej mejdan. Ten bude svou koncepcí a výběrem hostů přímo navazovat na oblíbené internetové vysílání KamCZi a ahZetka, které už skoro rok plyne internetovým éterem a nese název Narovinu zlomenej podcast. Zkrátka ti hosté, kteří se už v NZP představili, se taky představí v rámci NZM.



Protože však nepředpokládáme, že bychom zaplnili Sazku, rozhodlo se využít prostor příjemného a otevřeného podniku kousek od Václaváku, který se jmenuje Café Amsterdam.

První Narovinu zlomenej mejdan se uskuteční v pátek 21. května 2010 a mezi hosty, kteří přijali pozvání je určitou dávkou tajemna obestřená djka Danko a smíchovský hochštapler ze stáje Shadowbox, jedna z hlav DrumiXu a toho času finišující student Rudeboy vulgo Ruda Přenoska. Oba netřeba představovat, lépe poslechnout Plky s.. v rámci prvního respektive devátého dílu NZP a následné sety. Vůbec nejlepší ale bude, když dojdete v pátek 21. 5. do Café Amsterdam u Václaváku a poslechnete si je na vlastní uši. Je přece jaro, ideální doba na to se někde sejít.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016