PARTYINFO

 

XX-HOUSE

Datum konání:
26.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Cadilaxx, Maxxa
Popis:
start 22:30, vstup 50 czk
 
 
Premiérový XX-House v Paláci Akropolis
E-Centric Productions s podporou Paláce Akropolis uvádí premiérovou párty XX-House, která se uskuteční už příští sobotu 26.června 2010. Akce plná skvělých beatů, ve stylu Funky - Soulful, Deep - Tech house jistě potěší všechny příznivce kvalitní taneční hudby.
 
Mixák nažhaví DJ a prudcent Maxxa ze Šumperka, který byl rezidentem klubu Suteren Lounge. Protože klubová scéna v Šumperku trochu oslabila, jezdí Maxxa raději hrát do Prahy. Jako producent své tracky vydal na mnoha digital labelech - Elemental Music (CZ), Minimo Records (Uruguay), Midwest Hustle (US), Klam Records (Kolumbie), Empro Records (IT)..

Tracky a mixy: zde
Myspace

Dalším Djem, který se objeví na XX-House je DJ Cadilaxx, který je v Praze už přez osum let, ale původem je to Řek. Má dlouhou hudební kariéru a působil v různých zemích světa: v Řecku, Finsku a dokonce organizoval tajné party v Íránu. U nás už poměrně dlouho pořádá party s názvem Deep Vibes, také byl hlavním hostem na parties jako Afrodrops nebo Minimal Sundays. Hrál v klubech jako: Zero bar, Club Touster, Jet-Set, LeClan, Pekelnej Bar a dalších. Hostoval v několika radio show jako Mastermix On Tape (IT), Eclectic Selections show (GR), Dance Airwawes show (UK) a PPP- show v Express radiu (CZ). Svoje tracky bude vydávat na digitálním labelu Deep Soul Shift Music (USA) - soulshiftmusic.net/fr_home.cfm.

Tracky a mixy: zde
Myspace

Cadilaxx společně s Maxxou nám naservírují program s vynikající atmosférou, takže se bude na co těšit! Akce startuje 22:30 v prostorách divadelního baru v klubu Akropolis a potrvá až do ranních hodin. Vstup na akci je 50,- Kč.

www.palacakropolis.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016