PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
04.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Pietros, Yan Dark, Faith, Migell
 
 
Červnové vydání Studio 54 Night v Mecce!
Studio 54 vás zve na první letní vydání úspěšné noci tohoto renomovaného afterklubu, který si právem drží post jedničky mezi českými afterkluby a spolupracuje s těmi nejlepšími domácími promotéry úspěšných akcí jako je Sensation nebo Transmission, ale i festivaly - mezi mnohými je to například Creamfields, Pleasure Island, Mácháč a spousta dalších, na nichž má své místo i Studio 54 stage a oficiální Studio 54 afterparty, která se vždy těší velké popularitě mezi domácími i zahraničními clubbery, a na které se tento klub vždy prezentuje svým osobitým a charakteristickým Studio soundem
 
Nejinak tomu je i na úspěšné noci Studio 54 night, na které se tentokrát vystřídají opět rezidenti tohoto klubu. Dynamické skladby plné pozitivní nálady, mohutných gradací a vokály – to je stručná charakteristika prvního z djské čtveřice – Pietrose, který se zaručeně postará o jedinečnou atmosféru této noci. Druhým zástupcem djského teamu je domácímu publiku velmi populární Yan Dark, který je pravidelně obsazován na ty nejlepší afterparties tohoto klubu. Dalším djem, který Vás zaručeně roztančí svým osobitým setem je energický Faith. Těšit se můžete na strhující set, který vás doslova pohltí.



Čtveřici vystupujících červnové Studio 54 Night bude uzavírat talentovaný Migell, který v minulosti vystoupil například na Studio 54 stagi festivalu Cosmic Trip nebo na nezapomenutelné Coca-Cola afterparty na Máchově jezeře. Skvělá hudba, jedinečná atmosféra a spousta zábavy – to je červnová Studio 54 Night, na které by jste neměli chybět! Exkluzivní mixované na léto 2010 namíchá Enrico a Tommy Rogers. Oficiální afterparty ve Studiu 54 startuje ve 4 hodiny.

Více info na www.studio54.cz a www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016