PARTYINFO

 

SOUNDCREAM CLOSING PARTY WITH MURAT KILIC (AUSTRALIA)

Datum konání:
12.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Murat Kilic, Macio, Texx, Lucas Hulan, Subgate, Diome, Marky P
 
 
DJ Marky P dalším hostem sobotní párty SoundCream
Australan Murat Kilic přijede v sobotu zbořit Meccu na Soundcream closing party!
Ten kdo vyrazí tuto sobotu do pražské Meccy, rozhodně nebude litovat! Na sobotní Soundcream closing party vystoupí jako exkluzivní host přední australský producent a dj Murat Kilic, který vydává na známých světových labelech jako je Stil vor Talent, Kaato nebo Beef records a je pořadatelem největší afterparty v australském Sydney v klubu Spice, na kterých pravidelně vystupují světové superstars. Představujeme Vám tohoto sympatického australského umělce, který zavítá po vystoupení v berlínském Watergateu do naší metropole a věřte, že to bude stát za to!
 
Murat Kilic (Stil vor Talent, Beef records, Australia)

Tento talentovaný a charismatický dj s tureckými předky působí na poli elektronické scény již nějaký ten pátek, přesněji od roku 1982. Za téměř dvě desetiletí za mixážním pultem vystoupil například ve Velké Británii, Istanbulu, Brazílii, Nové Kaledonii nebo Německu, kde prezentoval svůj sound na vyhlášené Love Parade.



V posledních letech reprezentuje značky Stil vor Talent, Beef, Kaato, Subsonic nebo Tribal Vision, na kterých vydal nespočet Ep´s včetně remixu na track Olivera Koletzkiho. Je organizátorem největší afterparty v Sydney, která se odehrává v klubu Spice a také večera Lost Baggage, kde vystoupili například Trentemoller, Stephan Bodzin, Jimpster, Gaiser, Layo and Bushwacka, Joris Voorn, Phonique, Michael Mayer a mnoho dalších.

Mimo jiné organizuje bookingy a artist tours po celé Austrálii. Do země klokanů přivezl umělce jako je Jimpster, Lucca Baccety, Darren Emerson nebo celou Minus records crew.

More info: www.myspace.com/muratkilic



Věřte, že jeho vystoupení na sobotním Soundcreamu bude jedinečné a strhující. O support se postarají již avizovaní domácí dj´s Lucas Hulan, Subgate a rezidenti tohoto eventu Macio a Texx.

Více info na www.mecca.cz
 
Australský Murat Kilic už tuhle sobotu na SoundCreamu v Mecce!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016