PARTYINFO

 

SOUNDCREAM CLOSING PARTY WITH MURAT KILIC (AUSTRALIA)

Datum konání:
12.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Murat Kilic, Macio, Texx, Lucas Hulan, Subgate, Diome, Marky P
 
 
DJ Marky P dalším hostem sobotní párty SoundCream Australan Murat Kilic přijede v sobotu zbořit Meccu na Soundcream closing party!
Australský Murat Kilic už tuhle sobotu na SoundCreamu v Mecce!
Letošní closing party noci SoundCream proběhne ve velkém stylu, a to s hostem až z daleké Austrálie. Murat Kilic je bezpochyby jedním z nejvýraznějších tamních producentů a DJů a zároveň rezidentem a organizátorem té největší afterparty v Sydney, která funguje už více jak pět let. Během této dlouhé doby si zde stihl zahrát s hvězdami první velikosti, jako jsou například Trentemoller, Layo & Bushwacka! Jimpster, Stephan Bodzin, Joris Voorn, Phonique a spousta dalších.
 
I věčně nabitý kalendář pak vypovídá o jeho kvalitách a objevují se v něm jména těch nejlepších světových klubů včetně berlínského WaterGate, kde Murat v rámci evropského turné zahrál 2 týdny před jeho pražskou zastávkou na SoundCreamu, a nebo vyhlášeného španělského festivalu Sónar, kam se vydá pouhý týden po svém vystoupení v Mecce.



Sympatického hosta na hlavním pódiu doplní i oba rezidenti párty SoundCream DJ Texx a DJ Macio a ze stáje Beefphunk tu zároveň vystoupí Lucas Hulan a DJ Subgate.

Druhá Techno.cz stage bude opět v režii DJe Face a jednoho hosta z vašich řad, jenž byl vybrán na základě setů, které nám stále posíláte na mail face@techno.cz. A právě Marky P. získal to privilegium zahrát si na červnovém díle, který už tolik voní létem.

2 pódia, 7 DJs v čele s australským hostem - tohle bude ta pravá closing party, na níž se nezapomíná. Přijďte se tedy s námi před letními radovánkami důstojně rozloučit a zároveň zapít další velkou sezónu.

V září ahoj!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016