PARTYINFO

 

TELCSUMMER 2010

Datum konání:
21.08.2010 - sobota
Místo konání:
open air
Live:
Swan Bride (sk), The Prague Conspiracy (cz), Southpaw (cz), Talkshow (sk), Sunflower Caravan (cz), United Flavour (cz) + AMO (sk), Skyline (cz), Lavagance (sk), Night (cz)
Info:
http://www.telcsummer.cz
info@telcsummer.cz
Popis:
Telč, vstup 300/330 czk
 
 
Přípravy na TelCSummer 2010 jsou v plném proudu
Náš-váš festival TelCSummer má už za sebou dva vydařené ročníky plné kvalitních českých a slovenských kapel. Před sebou máme třetí ročník, ve kterém spojíme dobrou náladu a pohodu při poslouchání hudby z obou zemí naší kdysi společné republiky. A to v sobotu 21.8.2010.
 
Nádherná kulisa pohádkové Telče a areál campu u rybníka Roštejn stále splňují všechny nároky, které si pořádání kvalitně zorganizovaného festivalu vyžaduje.



Po kapelách jako Mňága a Žďorp, VIDIEK, MIG 21, Polemic, Sunshine, The Prostitutes, Živé Kvety, Skyline, HEX, Sto zvířat, Vetroplach, Hypnotix, Puding pani Elvisovej, Švihadlo, Veneer, Čankišou a jiných si tento rok zahraje ”mladá krev” stejně jako už zkušebnami a koncerty prověřené kapely.

Ze Slovenska představíme kapelu Lavagance (předskokani Mando Diao, Depeche Mode, Duran Duran), the Swan Bride (předskokani Marilyna Mansona v rámci jeho Europe tour 2009) a Talkshow (předskokani The Horrors a objev roku podle časopisu FILTR).

Fanoušci se mohou připravit na pořádný zážitek i s domácími kapelami, který je při takových skupinách jako pozměněné Prague Conspiracy, Southpaw, Sunflower Caravan, od prvního ročníku žádaný Skyline, skvělých United Flavour spolu s A.M.O a Night určitě zaručený.

Kromě poslouchání hudby, příjemného polehávání na trávě, dobré nálady, pití stále lepšího piva Ježek si budete moct užít aquazorbing, ti mladší školu golfu pro děti a jiné doprovodné aktivity....

Doufáme, že nám bude přát počasí a tento ročník otevřeme startem horkovzdušného balónu s posádkou vylosovanou v rozhlasových soutěžích. Kromě toho poběží ve vysílání našich mediálních partnerů Rádia 1 a Rádia Beat i soutěže o vstupenky.

Zajímavým pofestivalovým programem bude nedělní golfový turnaj TELCSUMMER 2010 MEDIA CUP v golfovém areálu Šiškúv mlýn.

Přijďte si vychutnat zajímavé kapely z alternativní scény česko-slovenské hudební scény a oslavte konec léta na třetím ročníku festivalu TELCSUMMER 2010 spolu s námi,
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016