PARTYINFO

 

LEGENDÁRNÍ VLNY – 7 ANNIVERSARY

Datum konání:
04.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Bo.dan & Roman Rai, Tomics
Popis:
vstup zdarma
 
 
Legendární Vlny slaví v pátek sedmileté výročí!
Jirka Paroubků podal po víkendových volbách demisi a Legendární Vlny slaví 7 let výročí. Pokud znáte heslo, tak vás čeká na letní terase legendární domácí rajčatová polévka dje Bo.dana a to je hned několik důvodů dorazit na houseboat U Bukanýra a slavit až do rána! Podrobný návod na tuto noc štěstí, která jen tak demisi podat nehodlá čtěte dále ;)
 
Letní terasa má otevřeno od 16.00, ale legendární domácí rajčatová polévka dje Bo.dana bude k mání až od 20.00. Aby jste ji měli zadarmo, tak musíte znát heslo a to je: 7 veverek. Kdo nebude znát heslo, tak ji bude muset zaplatit a to si nikdo asi nepřeje :)

Music bar otevře své brány od 21.00, ale muzika se rozezní až o hodinku později. Od 22.00 se jako support představí skvělý dj Tomics, který kope za Bluesound djs a po něm, nepovíme kdy přesně, nastoupí spanilá jízda obou rezidentů, kteří předvedou to, proč jsou Legendární Vlny nejdéle fungujícím mejdanem U Bukanýra.

Připravte se, že budeme hrát groovy, vtipně, zábavně a jen tak se nevzdáme Prostě mejdan až na krev, tak jak to máme rádi! A že bude veselo, dokazuje i trailer, ve kterém tancuje i Jirka Paroubek dle nás!



Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016