PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
12.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Clubvibe (roxy), Lumiere (nightphunk), Renda
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní vydání Sexy Beats U Bukanýra
Tak konečně! Zase jsou tady Sexy Beats a to v našláplém letním vydání. Tentokrát se nám omluvil jeden z redizentů - DJ Fatty M, kterého čekají jiné povinnosti, nicméně náhrada bude více než zdařilá.
 
K druhému residentovi DJ CLUBVIBEovi se připojí častý host této čím dál populárnější party DJ LUMIERE, kterého snad ani není třeba představovat, stačí si vzpomenout na jeho poslední vystoupení na Bukanýru, ze kterého poslední tanečníci odcházeli již za denního světla a míjeli babičky vracející se z nedělní ranní mše :-)



Hostem speciálním a na Bukanýru premiérově se představí DJ REND@. Tento zkušený matador hraje taneční hudbu již od roku 1997. Od roku 2000 se pravideně objevoval ve známem after party doupěti Le Clan, nicměně taneční nadšence přiměl k divokým kreacím i v dalších známých místech, jako např. Mecca, Radost FX, Ultramarin, Chapeau Rouge atd.

Rend@ dnes hraje všechny možné odnože house music, od deep house přes fanky house až po temnější a našláplejší tech-house.

Tento zajímavy taneční mix zaručuje skvělou party zábavu až do ranních hodin, kde si nejeden znalec kvalitní taneční hudby přijde na své. Party začne ve 22.00, bude se hrát dokud nám síly budou stačit a vstup je jako obvykle ZDARMA.

Těšíme se na vás v sobotu na BUKANÝRU!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016