PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
24.06.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Akira (shadowbox.cz), Fun (elemental)
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Podivné léto, viďte?! Teď už pomůže jen dobrá muzika a pokud zůstáváte uvězněni v Praze, nejlepší dovolenkovou atmosféru bez jakýchkoliv pochyb získáte u naší krásné Vltavy. Pod jedním z těch mnoha mostů, konkrétně pod Štefánikovým, najdete House boat U Bukanýra, jenž už téměř dvanáct let přitahuje pozornost všech clubberů. V tomto zcela originálním prostoru, který je s přibývajícím věkem hezčí a hezčí, se ve čtvrtek na párty Unplugged bude hrát zas a znovu úplně jinak! Královéhradecký Fun zavzpomíná na dobu dávno minulou, Akira smíchá všechno se vším a rezident Face tuhle milou kocábku promění v diskotéku! 
 


Je jenom na vás, které patro si pro svůj čtvrteční pobyt zde vyberete... Nahoře můžete zakousnout něco grilovaného, zahrát si fotbálek, kochat se hladinou a ze záznamu vám k tomu bude tepat nějaký ten pozitivní set. Krátce po osmé však o patro níže roztočí své nové placky se starodávnou příchutí DJ Face. Opálený a odpočatý po své pracovní dovolené na Rhodosu vám tu naservíruje nu disco, které právě teď v létě svou bezstarostností a naivitou nemůže urazit snad nikoho. Z Karlových Varů o něco později dorazí polovička sehraného týmu Deadly Viperz Akira, aby si tu zkusil jeden zajímavý experiment. Podaří se mu vlastně dohromady uplácat set, který bude obsahovat takové ingredience jako deep house, crack house, electro, ale i drum´n´bass a dubstep tak, aby v něm nebyla ani ta vteřina ticha a místo toho jen samá záživná muzika? Rozhodně je to výzva! Tak dlouho předlouho už na parket vyzývá spolumajitel labelu Elemental a polovička projektu Fun & Richie a ta černá kola stále přibývala a přibývala... Teď se opět roztočí a jen co z nich krátce po půlnoci Fun sfoukne prach, připomeneme si spolu s ním ty zásadní momenty poslední dekády, ale i velké pecky z minulého století! To to letí...

I tentokrát na palubě zastihnete pisálky a foťáky serveru Techno.cz, který se doslova každý den stará o to, abyste měli z oblasti elektronické muziky co číst a také se na co koukat. Poraďte jim, kterou párty v nejbližší době rozhodně nevynechat, na jaký festival se chystáte, protože to tam určitě bude stát za to, i jakou desku si hned teď nacpat do uší. Svěřte se jim, co na tomhle webu postrádáte a na druhou stranu po čem se vám rozhodně stýskat nebude... Kritika je potřeba a u nás ji vítáme!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. července 2010 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), AhZ (stonedraiderz.cz), KamCZa (stepforward.cz) a Felix!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016