PARTYINFO

 

HOUSE MUSIC

Datum konání:
11.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dan Cooley (radio 1), Cubik (roxy praha), Loutka (roxy praha)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
V pátek v Roxy budou hrát poctivý house Loutka, Dan Cooley a Cubik
Poctivý house pěkně od podlahy, to na vás v pátek 11.6. čeká v Roxy! Nakládat navíc  budou ti nejpovolanější: tři veteráni české taneční scény Loutka, Dan Cooley a Cubik. Zatančíte si tak časem prověřené pecky i žhavé houseové novinky. Do 23:00 je vstup zdarma!
 
Cubik hraje aktivně od roku 1995, zahrál si na mnoha parties a festivalech navštívil téměř všechny kluby ve větších i menších městech. Má zkušenosti s hraním v zahraničí a to Německu (Berlín, Rostock a Hamburg) a na několika místech na Slovensku nebo v Anglii.



Jeho styl hraní procházel v minulosti různými proměnami, ale v současnosti jeho DJ-set balancuje na hranici tanečních stylů- electro house, tech-house, progressive, deep house, které se snaží občas okořenit i funky housem a breakbeatem.

Již delší dobu se také intenzivně věnuje hudební tvorbě v projektu FO3 a nově také pod Another Cubik. V roce 2002 vyšel FO3 track ve stylu proghouse nazvaný Pressured na kompilaci Xmagu (Open Air Field) a také v roce 2004 vyšel breakbeat-electro-retro track Helicopter Funk na kompilaci Živlu nazvané E-clash.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016