PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
18.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Klute (Music for prophet LP tour, commercial suicide, uk), IM Cyber, Touchwood, PJ & Mc Procter
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 200 czk, Good Bye Old Roxy ticket – special price 400 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Tento pátek vystoupí v Roxy Klute, do 23:00 vstup zdarma!
Tom Withers aka Klute, skvělý dj a producent, který se v Roxy už pořádně dlouho nezastavil, vydává v letošním roce desku Music For Prophets. V červnu nám ji přiveze ukázat a společně se rozloučit se starou Roxy v rámci dvouvíkendu Good Bye Old Roxy. Je třeba Toma Witherse obšírně představovat? Tři dekády na hudební scéně, od punku se dostal k elektronice, v rámci níž si vyzkoušel snad všechny styly, rozhodně ne jen drumandbass, jímž se proslavil nejvíce. Společným jmenovatelem jsou emoce a zaručená kvalita u všeho, co z Kluteovy kuchyně vyleze.
 
Má za sebou releasy na předních labelech jako Metalheadz, Hospital, Soul:r, Shogun Audio, ostatně, do této skupiny patří i jeho vlastní značka Commercial Suicide, která úspěšně funguje už skoro deset let! Tom je zároveň frontmanem punkové kapely The Stupids, v níž působí od samotného počátku své hudební kariéry. Není tajemstvím, že The Stupids si svého času nemohl vynachválit samotný David Bowie! Jako dj je znám hodně energickými a tanečními sety, s nimiž několikrát obletěl celou planetu.

Tom se skoro po roce vrací do naší kotliny a je k tomu pádný důvod: na přelomu května a června mu vychází již šestý longplayer Music for prophet, v němž se snoubí veškeré hudební vlivy této výrazné postavy hudební scény. Deska bude, jak už je dobrým zvykem, věnována drumandbassu i jiným hudebním žánrům a již nyní si vysloužila ovace od lidí jako Pendulum, Goldie nebo Marcus Intalex. Jeden track na albu si Klute střihl s legendárním Dom&Rolandem. Ostatně, poslechněte si ukázky...

My máme štěstí, že jedna ze zastávek Music for prophet tour se odehraje právě v Roxy, kde nám tom naživo desku předvede. Jako bonus berte, že do 23:00 na tuto skvělou párty nezaplatíte ani korunu.




 
Rozlučka Roxy se Steve Bugem, Zincem, Abel Ramosem a Klutem se blíží

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016