PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
11.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Fatty
Popis:
vstup zdarma
 
 
DJs Tazz & Bo.dan tento pátek v Chapeau
Tento pátek 11.6.2010 proběhne v Chapeau Rouge další z mejdanů Sheexy House, jemuž společně vévodí dvojice djs Tazz & Bo.dan. Bude to poslední Sheexy House před letošními Sheexy oslavami na parníku Sheexy Boat, jehož přípravy jsou v plném proudu. Pokud stále váháte zda na Sheexy Boat jít, či nejít, přijďte se podívat v pátek do Chapeau, mi vám s rozhodováním pomůžeme a jako bonus vám dáme tip, jak se dostat na parník zadarmo :)
 
První akce s názvem Sheexy Boat proběhla v roce 2007 jakožto startovací párty pravidelného večera Sheexy House v Chapeau Rouge, který se koná s periodicitou 7-8krát do roka. Každý rok na konci července se pořádá parník Sheexy Boat, jakožto oslava narozenin prosperujícího večera Sheexy House v Chapeau Rouge, a zárovenň jako odměna všem návštevníkům za jejich dosavadní přízeň. Původní myšlenkou bylo přivedení na scénu nového zábavného hudebního večera, kde se prezentovaly neotřelé směry moderní elektronické hudby na pomezí house/tech-house/progressive-house a jejich vzájemné kombinace.



Informace o kompletním programu Sheexy Boat a předprodeji vám přineseme brzy, nyní však zpět k pátečnímu Sheexy House. Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybujících se na pomezí progressive&elektro house, jak tu již bývá zvykem. Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Začínáme v 22:00 hodin a vstup je jako vždy zdarma.

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BO.DAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Fatty v old-school stylu a v underground floor bude probíhat akce s názvem Ma-Ska-rude na které vystoupí různé kapely, hudebně se pohybující na pomezí ska-punk.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016