PARTYINFO

 

LUCKY LUCASO & UWA PROUDLY PRESENTS: MISS TATTOO

Datum konání:
03.06.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Teatro Music Club
DJs:
Lucky Lucaso & Uwa, Robin
Popis:
start 21:00, vstup zdarma, casting dívek od 20:00
 
 
Lucky Lucaso & Uwa proudly presents: Miss Tattoo
Po úspěšném absolvování oslavy 10.letého výročí na taneční scéně se Lucky Lucaso a Uwa rozhodli pro další pořádný mejdan, který jak jinak, ponese jejich jasné rukopisy a bude ve stejně bláznivém duchu jako všechny jejich předchozí akce! Možná už jste si všimli, že čtvrtky v Theatru se od května jmenují Chic! a neodmyslitelnou součástí těchto pravidelných večírků je (nejen) hudební šou těchto dvou DJských eskamotérů.
 
První čtvrtek v červenci se však za zdmi karlínského divadla, kde Music Klub Theatro sídlí proběhne casting, hodnocení star porotou a finalně i vyhlašovat Miss Tattoo.



Do hvězdné poroty potvrdily účast známé osobnosti, nejen z řad celebrit. Jejich úkolem bude vybrat z patnácti finalistek jedinou. Té, kromě titulu Miss Tattoo, náleží i tetování (dle vlastního výběru) zdarma v tattoo studiu Blue Bar, permanentku do solária a 5000KČ cash!! V roli sudích, hodnotících nejen tetování, ale i celkový dojem a styl, se představí:

Dominika Mesárošová – modelka
Martina Pártlová - zpěvačka (s aktuálním hitem: „Ostrava“, finalistka soutěže Xfactor
Martina Gavriely - playmate ČR/IT/NĚM/USA
Ivana Mentlová - módní návrhářka (IAM)
Vašek „Noid“ Bárta - zpěvák
Karel „Plyšák“ Fríd - účastník BigBrother, barman, celebrita
Hors Siegl - profesionální fotbalista

Pokud se i VY! pyšníte nějakou tou kérkou a je vám víc jak 18 let a CHCETE se přihlásit do soutěže Miss Tattoo, získat luxusní dárky a ještě se pobavit na party? Není nic jednoduššího než do Music Clubu Theatro dorazit už ve 20:00h a projít naším castingem a být mezi těmi 15 štastnými děvčaty, které budou vybrány 2. kola. Ta která z Vás zapůsobí na porotu nejlépe a odejde o mnoho bohatší...
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016