PARTYINFO

 

SWITCH LOLLYPOP OPENAIR

Datum konání:
04.06.2010 - pátek
Místo konání:
Jaroslav - fotbalové hřiště
DJs:
Morrison, Casey, Lecram, Marty Fish, Shweppy, Maria.N, Casey, Lecram, E-lite, Hozzy, Looky, Marty Fish, Obregon DJs, Maria.N, Rico, Lecram, Peca, Shweppy, Kyle Live + guest
Popis:
start 16:00, vstup 150 czk
Line-up:
Line-up LollYpop main stage:

16.00 – 18:00 Morrison
18.00 – 19.00 Casey
19.00 – 20.00 Lecram
20.00 – 21.00 Marty Fish
21.00 – 22.30 Shweppy
22.30 – 24.00 Maria.N
00.00 – 01.00 Casey
01.00 – 02.00 Lecram
02.00 – 03.30 E-lite
03.30 – 05.00 Hozzy
05.00 – 06.30 Looky
06.30 – 07.30 Marty Fish
07.30 – kdo ví kdo ví :D

Line-up Techno tent:

16.00 – 18.30 Obregon DJs
18.30 – 20.30 Maria.N
20.30 – 22.30 Rico
22.30 – 00.00 Lecram
00.00 – 02.00 Peca
02.00 – 04.00 Shweppy
04.00 – ??:?? Kyle Live + Guest
 
 
E-Lite na Switch Lollypop openairu v Jaroslavi na fotbalovém hřišti
Poprvé v letošním roce se vám naskýtá možnost užít si Switch pod širou oblohou a hned „natřikrát“ – mimo tradiční pumping housové stage, kam jako čestný host přijala pozvání zdatná a rozkošná djka E-Lite, máte možnost si užít i tvrdší beaty v techno, tech-house e elektro stanu. Vzhledem k tomu, že se vám snažíme vždy program něčím obohatit, ani zde nebudete ochuzeni.
 


Celá akce startuje již v 16.00 a budete mít možnost nejen se dobře najíst (speciality na grilu, prase na rožni, něco sladkého), napít (budou vám k dispozici dva bary - hlavní bar a Switch cocktail bar), ale i si zajít na speciální uvolňující nebo energetické masáže za zvýhodněné ceny. Dále pro kočičky bude zajímavým zpestřením LAZY CATS stánek, kde najdou party modýlky a kabelky za bezkonkurenční ceny. Či si můžete zajít si na pláž, kterou tam pro vás necháme přivézt. Předpovědi počasí vypadají vcelku slibně, v noci by mělo konečně začít to pravé nefalšované léto, ale i když přece jen pár kapek spadne, tak nám to rozhodně náladu nezkazí. Hlavní stage bude částečně zastřešena a druhou stagí je stan a do něho neprší. Náhradní program je i v případě velmi špatného počasí, kdy by se celá akce přesunula na suché místo a kam bychom vás všechny pohodlně nasměrovali. Modleme se teď všichni už jen za sluníčko a teplou noc plnou lízátek, do které se ponesou libé tóny v podání skvělých djs, mezi kterými spousta z vás již má své srdcové oblíbence. Mimo E-lite se večer vyřádí pod hvězdným nebem i spousta dalších výborných diskžokejů:D

Na co se můžete těšit:

2 stage - pumping happy house stage + techhouse, elektro, techno tent, 10 kW sound by wejlupek s.s., 2 bary, beach, jídlo, caffé, grill, Lazy Cats – sexy cheap fashion, lízátka, energetické masáže - budete moci zarelaxovat nebo se nabudit při těchto masážích:

relaxační masáž zad a šíje, může být každá zvlášť, nebo spojené

masáž na uvolnění bloků v oblasti zad a šíje, opět zvlášť nebo v jednom

energetická masáž

a kdo ví, co si na vás ještě vymyslíme…

Exclusive fotoreport by Max
Pozor!

Možnost stanování a po celou dobu konání akce platí zákaz vstupu na hrací plochu (doufáme, že pochopíte, že fotbalisté by pak měli ztížené podmínky ke hře)

Bio E-lite:

DJ E-Lite, vlastním jménem Ester Křížková, zahájila svou DJskou kariéru v roce 2002 kurzem v DJ škole MP4 v Ostravě. Pár měsíců po ukončení DJ kurzu následovalo první veřejné vystoupení na populární akci Eternity v ostravském klubu Fabric. Jelikož DJ E-lite zapůsobila svým talentem a hudební rozmanitostí, a okamžitě udělala dobrý dojem jak na promotéry české hudební scény, tak na klubery navštěvující akce tohoto typu, nabídky na hrají se od roku 2003 jen hrnuly.

Mezi nejvýznamnější akce patří vystoupení v pražském klubu Duplex, či na obrovských letních festivalech Creamfields a Hradhouse nebo v nejlepším českém klubu Roxy. Za nedlouho si jejího potenciálu všimla také agentura JPA zastupující některé z nejpopulárnějších českých DJs. Brzy poté, co si zahrála na její akci v klubu Abaton s Maurem Piccotem, přišla nabídka také jejich zastoupení.

V roce 2004 se raketový vzestup DJky E-Lite nadále zrychloval. Vydání oficiálního CD mixu, titulní strana v časopise Xmag, hostování v několika rádiích, vystoupení s DJ Tiestem v T-Mobile Aréně, vystoupení na dalším ročníku festivalu Creamfields po boku Tall Paula, Timo Maase, Westbama, Paula Oakenfolda a mnoha dalších, jsou jen zlomkem toho, co všechno má E-lite po roce 2004 za sebou. Navštívila desítky klubů po celé České republice a Slovensku, pravidelně vystupuje na významných velkých akcích a festivalech. V roce 2004 byla oficiální tváří Frisca. Následuje Frisco turné spojené s propagací Frisca, rozhovory v médiích a točení reklam.

Díky jejím energickým a různorodým setům si DJ E-Lite získala nejen mnoho příznivců po celém území České republiky, ale i za jejími hranicemi. Od roku 2007 je DJ E-lite pod prestižní německou bookingovou agenturou Evolution Music, která má zastoupení po celém světě. Spolu s ní již reprezentovala Českou republiku v pravidelně v Itálii, Německu, ale i v zemích jako jsou Španělsko, Francie, UK, Lucemburg, Italie, Finsko, Maroko, Makedonie, Maďarsko, Polsko, Rakousko, Řecko, Turecko, Kypr, Kréta, Libanon, Malajsie, Quatar, Abu Dhabi, Dubai a Kolumbie. Mezi její největší úspěchy patří hraní na Loveparade 2007 a 2008. Kombinace její funky rozjeté klubové muziky a sympatické, extrovertní image udělala z E-Lite v relativně krátké době žádanou osobnost.

Hraní po boku těchto DJ’s:

Layo & Bushwacka, Stereophonic Experience, Femme II Fatale, Mauro Picotto, Chris Liebing, Timo Maas, Taul Paul, Fergie vs. Paul Richards, Angelo Mike, Lexy & K Paul, Marco Grabber, Tiesto, PVD, Green Velvet, Lisa Lashed, Sven Vath, Ricardo, Villalobos, Mauro Picotto, Marco V, Monika Kruse, Tube tech. Tiefschwarz, Felipe, Sander Kleinenberg, James zabiela, Benjamin Bates, Norman Jay, Steve Angelo, Fergie, Angel Moraes, Justin Robertson, Emjay, Chris Sadler
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MaX
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016