PARTYINFO

 

DUTTY WEEKEND NIGHT

Datum konání:
18.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
Marcus Nasty, Tuco, Quime, Smack, Dyrty
Popis:
vstup 95/150 czk
 
 
Marcus Nasty v klubu Central Station
Dutty Weekend dostál minulý měsíc svému jménu, když nás navštívil DJ Donner Summer, možná nejsyrovější a nejdivočejší host, který zahrál tak zábavný set, že o něm budou lidi mluvit ještě hodně dlouho! V červnu opět úplně otočíme scénář a přivezeme DJe, kterého už dlouho po očku sledujeme. Protože jsme obrovskými fanoušky UK Funky movementu, je jen logickým krokem, že jsme se rozhodli přivézt kmotra samotného UK Funky a zároveň grimeovou legendu jménem Marcus Nasty!
 
MARCUS NASTY začal hrát v roce 1998 a svojí první show na rádiu Flava FM odstartoval v roce 1999. S vědomím, že může hudebnímu průmyslu nabídnout víc, povolal vokalisty, MC´s a rappery z celé Británie a založil partu N.A.S.T.Y. Prvními MC´s vedle Marcuse byli Sharky Major a Stormin´. Společně začali získávat reputaci v undergroundových okruzích a začali nabírat top DJe a MC´s ve hře, jako byli a jsou DJ Mac 10, Nasty Jack, Hyper, Griminal, Little Nasty, Kano, D double E, Ghetto, Demon, Footsie, Jammer, Kassimo, Younger a 45. Přes zprávy o hádkách uvnitř skupiny, násilí, únosech a pokusům o vydírání kvůli penězům které mu někdo dlužil, se dá říct, že Marcus je neustále na cestě nahoru a stal se z něj jeden z nejvyhledávanějších DJ´s v britské urban muzice a mnohými bývá označován za zakladatele UK Funky scény. Momentálně ho můžete naladit na Rinse FM každou středu mezi 19:00 - 21:00.

Základy UK urban encyklopedie nás tentokrát provede Bullet Time promoter, Iscream radio show moderátor a ještě mnoha tituly ověnčený top dog Smack ve svém DJ setu a vůbec poprvé od historického druhého Dutty Weekendu také náš homie Dyrty, samozřejmě spolu s rezidenty DJ´s Tuco & Quime!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016