PARTYINFO

 

SEMTAM - KŘEST NOVÉ DESKY "SET"

Datum konání:
12.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Rock Café
DJs:
Touchwood, Stanzim, Telka
Live:
Semtam (Kryštof, Telka, Jindřich Krippner, C-lara, mr. Mannex)
Info:
http://www.semtam.eu
ondry01@volny.cz
Popis:
start 20:00, vstup 70 czk
 
 
Křest nové desky projektu Semtam proběhne v Rock Café!
Netlabel Kaktusrecordings vás zve v sobotu 12. června do klubu Rock Café na pražské Národní třídě, kde se bude od 20 hodin konat křest dalšího releasu tohoto vydavatelství. Tentokrát křtíme již pátou desku projektu Semtam (z toho třetí vydanou přímo na Kaktusrecordings). Album nazvané Set (Years of Slow Cryptomnesia) obsahuje 7 skladeb, jejichž společným znakem je povětšinou poklidná nálada a témata spíše k zamyšlení než k tanci. 
 
Křest samotný se ovšem ponese v tanečnějším duchu – Semtam se po dlouhých letech pilování své produkce při čistě studiové práci již nějakou dobu aktivně věnuje i živým vystoupením s účastí dalších umělců. Jeho hudba přitom v této podobě opouští přemýšlivé prostředí pohovky v obývacím pokoji, a přesouvá se zcela jednoznačně směrem k tanečnímu parketu.



Živá podoba projektu Semtam je v současné době následující:
Kryštof (programming, keyboards, whatever)
Telka (programming, beats, bones)
Jindřich Krippner (brass instruments)
C-lara (vocals)
a ze záznamu a občas i na živo mr. Mannex (Zimbabwe, vocals)

Sobotní koncert v Rock café bude doplněn tematickými projekcemi známého pražského VJe Clada.

Zbytek večera po koncertě a křestu pak zpříjemní svou selekcí trojice DJs, které kromě spolupráce se Semtamem spojuje řada dalších věcí, mezi jinými také pražské Radio 1 - všichni tři, jmenovitě Stanzim, Telka a Touchwood jsou totiž jeho moderátory. Stanzima a Touchwooda můžete navíc znát jako členy DJského uskupení Volnej průběh.

Album Set (Years of Slow Cryptomnesia) bude k dispozici ke stažení z webu kaktusrecordings.org od 14 hodin v neděli 13. června, a to jako vždy zcela zdarma pod licencí Creative Commons.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016