PARTYINFO

 

MOSP NIGHT

Datum konání:
25.06.2010 - pátek
Místo konání:
Velké Meziříčí - Excalibur
DJs:
Jochen Miller, Laydee Jane, Pizz@Dox, Miquel, Dejff, Archee
Info:
http://www.mosp.info
 
 
Jochen Miller hostem třináctých narozenin Mosp agentury!
Dne 25.6.2010 se můžete těšit každoroční večírek agentury Mosp, který opět proběhne na Vysočině a to přímo v klubu Ecxalibur ve Velkém Meziříčí. Tato skvělá klubová noc je každoročně prezentovaná jako narozeninový mejdan, kdy Mosp agentura oslaví další rok svého působení na klubové scéně. Letos se bude slavit 13tý rok a to ve velkém stylu. 
 
Na tuto akci totiž neodmítnul pozvání jeden z nejlepších producentů a DJů současné trancové scény, který je velice známý pod uměleckým jménem Jochen Miller. Tento velice sympatický mladík pravidelně vystupuje na největších akcích po celém světě a jako producent se ve světě také rozhodně neztratil. Patří mezi rezidentní producenty velice známého labelu High Contrast a jeho skladby hrají pravidelně Armin van Buuren, Ferry Corsten, Tiesto, Marcus Schulz a celý zbytek trancového světa. Toto bude jeho třetí vystoupení v ČR a během posledních dvou zde zanechal rozhodně nezapomenutelný zážitek.



Jako další na této akci vystoupí královna českého trancu a nemůže to být nikdo jiný než všem dobře známá LayDee Jane. Tato výborná DJka patří mezi absolutní špičku na české klubové scéně již několik let. Dále se můžete těšit na velice talentovaného slovenského DJe a producenta, který si říká Pizzadox a doplní ho neméně kvalitní Miquel, DejFF a Archee.

www.excalibur-vm.cz
www.jochenmiller.com
www.laydeejane.eu
www.mosp.info
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016