PARTYINFO

 

HOUSE TWIN

Datum konání:
11.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Mark Twin, Phill Crow, Billy Bright, Slunko
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
House Twin v klubu Prdel!
Představujeme vám jedinečnou noc pojmenovanou podle mladého, ale již velmi známého Dj Marka Twina. Tento talentovaný deejay se svojí nocí House Twin už hostoval v několika pražských klubech jako například Havana Club, Pekelnej Bar a další. Teď se vám má možnost představit i ve zvučném pražském klubu Prdel a to 11.6.2010. Tato noc se odehraje ve stylu taneční funky vocal house music, kde na tomto základě si Dj Mark Twin citlivě vybírá své pozvané hosty. Celý večer se pak nese ve stejném duchu taneční hudby. Proto máte možnost slyšet, jak ty nejnovější skladby, tak i hlavně staré hitovky, které nikdy neomrzí!
 


A jako první hosté v klubu Prdel se Vám představí jeho dva dobří kamarádi Dj Billy Bright a Dj Phil Crow. Tato skutečnost zaručuje neskutečně uvolňující, ale přitom nabitou noc plné skvělé atmosféry a dech beroucí hudby, a proto jsou jeho noci vždy vyhledávány, jak v užších přátelských kruzích, tak i v širších kruzích příznivců této hudby! Těšte se také na nově otevřenou zahrádku zevnitř klubu a přesunutý djský pult!

DJ Mark Twin

Jako talentovaný mladík se poprvé postavil za gramofony v roce 2000, kdy s přáteli pořádá soukromé parties v Praze a středních Čechách. V té době ho nejvíce oslovila house music v čele s producenty, jako jsou Olav Basoski nebo Bob Sinclair. První důležitější angažmá přichází v roce 2001 v pražském klubu Styx, kde vystupuje po boku tehdejšího rezidenta klubu Studio 54 deejaye MarcoSe. Po té navazuje spolupráci s promotérem a deejayem Beaxem, který si ho zve na své pravidelné noci do klubu Paradox v Karlových lázních spolu s předními zástupci domácí elektronické scény, jako je například Michael Burian. Dalším důležitým zlomem v jeho kariéře byla série vystoupení na prestižní pražské party Ibiza Night, kde se objevuje vedle světových hvězd, mezi které právem patří švédský Hardcell nebo britský Ben Long. Za nedlouho po té jsou jeho energické sety ke slyšení ve většině pražských klubů. Je spoluzakladatelem Eta soundsystemu, který je znám díky produkování parties Dubtech a Free house Weekend. V současnosti ho nejvíce oslovuje nová vlna progressive a electro housu, kde nesmí chybět vokálové skladby, které podle jeho slov výrazně přidají na atmosféře parties. Jako jeden z dnes již mála deejays nedá dopustit na vinyly, které pravidelně roztáčí na rezidentní noci ve stále více populárním pražském Pekelném baru - Hell´s fifth day v Havana clubu – House Twin alias Absolut night a na afterparties po velkých halových parties v Retro music hall.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016