PARTYINFO

 

UNIQUE

Datum konání:
12.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Brady (djbrady.cz) & Few (myspace.com/funda), Zajíc
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Unique: zbrusu nová párty v klubu Prdel
Její první vydání je připraveno na sobotu 12.6. a následně se bude pravidelně opakovat cca 1x měsíčně. Můžete se těšit na velice zajímavé zahraniční hosty a šanci samozřejmě dostanou i mladí začínající DJs. Těšte se také na nově otevřenou zahrádku zevnitř klubu a přesunutý djský pult!
 
Rezidenty je duo Bypass Djs Brady a Few

DJ Brady se na taneční scéně pohybuje již od roku 1998 a za tu dobu si stihl zahrát ve všech předních českých klubech a v nejednom zahraničním. Měl možnost vystupovat s kompletní českou špičkou i spoustou zahraničních jmen jako jsou Paul Van Dyk, DJ Chus, Colin Dale, Corvin Dalek, Eddie Richards, Nils Hess, Justin Robertson, Seb Fontaine, Budai & Vic, Asad Rizvi, Tim Davies, Phil Keiran, Corvin Dalek, Chris Pasce, Harold Heath, Rob Pearson a další.

Velký zlom v jeho kariéře přichází na sklonku roku 2001, kdy Brady vstupuje do booingu clubber.sound a zakládá známý projekt Stereophonic Experience, který za svojí existenci hrál například na festivalech Creamfields, Svojšice, Go Planet Roxy, v T-Mobile Aréně a mnoha a mnoha dalších.

Další projekt, Solid Sound Cabinet, tvoří Brady spolu s Karzim, klávesákem známé pražské kapely Southpaw. Tento projekt je zaměřen hlavně na produkci deep/tech housu, ale i na live acty. Společně si zahráli v Mecce, Duplexu a dalších pražských klubech. Na svém kontě mají již několik skladeb, které do svého playlistu zařadilo i Radio 1. Brady také vystupuje s různými muzikanty. Například se saxofonisty jako jsou Ivan M, Rich FD a Saxman, a nebo s vokalisty Bárou Černockou, Sister Zulu a MC Fellah G.

Jeho další aktivitou na taneční scéně je provozování denního informačního portálu www.techhouse.cz a společně s techhouse.cz crew pořádá party s názvem TECHHOUSE.cz NITE, kde pravidelně vystupují čeští a zahraniční DJs.

DJ Fanda Linhart aka Few začal s djingem v roce 2003 ale už v roce 2005 z české taneční scény zmizel a odjel do Londýna. Tam si zahrál se spoustou známých i méně známých Djs a producentů z celého světa ve spoustě známých i méně známých klubech jako Area, Scala, Hidden, Factory, Mass a mnoha dalších. Mezitím se sem tam přijel ukázat do klubů jako Roxy a U Bukanýra aby představil Londýnský neounderground sound.

Unique je noc na které by jste neměli chybět, pokud se chcete stát součástí unikátní atmosféry v unikátním prostoru klubu Prdel.

Vstup je samozřejmě zdarma!

www.bypass-party.cz

www.myspace.com/djfunda
www.djbrady.cz


Při potvrzení účasti na facebook.com = welcome drink (vodka + cranberry juice +lime juice) zdarma!!!

Speciální nabídka vodka + Red Bull za 95,- Kč :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016