PARTYINFO

 

EXPRESSION

Datum konání:
18.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Looky, Béza, Slunko
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Dnešní Expression v klubu Prdel
Zveme vás na novou rezidentní party DJů Lookyho a Bezi s názvem Expression, která se Vám představí již tento pátek v klubu Prdel. Tato party se ponese v rytmech melodického houseu a budou se zde slavit také tři různé narozeniny, což přispěje ke skvělé náladě, která zajisté potrvá až do časných raných hodin. Připomínáme všem, že je otevřená zahrádka v zadní části klubu a přesunutá djská stage. Vstup na party je zdarma!
 
Dj Looky již za svou ne příliš dlouhou kariéru zaznamenal mnoho úspěchů. Asi tak jako každý Dj začínal hrát nejprve v barech, ale s tím se nechtěl spokojit, proto na sobě dál pracoval. Nedalo na sebe dlouho čekat první pozvání na hraní ve velkém klubu na Moravě, a když už velký klub, tak samozřejmě Fabric v Ostravě. Tento první větší úspěch jakoby předznamenal, co bude následovat.



Dje Lookyho si všimla produkce LookBetterNaked, která v České republice pořádá stejnojmenou párty, kterou jako první produkce z ČR vůbec představila na ostrově Ibiza a slavila tam s ní obrovský úspěch. Dále do Prahy přiváží celosvětový projekt Salvation a také párty La Troya z Ibizy. Díky residentuře u této produkce má možnost hrát na těchto světových akcích.

Dále se stal residentem noci Young Hearts v pražském klubu Duplex a také residentem party Meccamix v Mecce, druhé nejlepší klubové noci v České republice v roce 2008 dle Dance Music Awards. S touto party také již rok objíždí nejlepší kluby po celé republice. Kromě výše uvedených akcí ho mužete také slyšet ve stylovém baru Havana na jeho noci Stars Mega Mix a nebo také v klubu Prdel, kde je častým hostem...V létě si dj Looky užívá nejen krásného letního počasí, ale také festivalové atmosféry, už jste ho mohli slyšet buď na Summer of Love a nebo na Mácháči.

Do svého setu nevybírá tracky podle nějakého stylu, ale jedině podle toho, zda-li ten který track ještě dokáže zlepšit atmosféru party, na které zrovna hraje. Proto jsou jeho sety tolik rozmanité, zábavné a neotřelé.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016