PARTYINFO

 

INSIDE - KŘEST DESKY

Datum konání:
26.06.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Lávka
DJs:
Flux, The Famous Deck Team: DJs Crypt & Smart (de), Sticky Dojah (de), Swordz (be), Tuco, Quime & Trusty (uk)
Live:
Inside, Zeměvzduch
Info:
http://www.insidekru.com
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Inside - Nový dubstep single a křest desky
 
 


Po singlu – klipu „Slyšíš dobře!?“, a „Nemám čas“ s hostující Klárou Vytiskovou z kapely Toxique. Přinášíme další single, dubstepovou skladbu In me feat iCON the Mic King. Jelikož tento single, stejně jako některé další věci z desky sahají „mimo hranice hip hopu“ a jsou v nich cítit vlivy elektra, rozhodli jsme se zaslat tento singl, stejně jako info o desce a jejím křestu i na nehiphopové hudební servery.
Jinak deska Slyšíš dobře!? je již k dostání v předprodeji za 200,- Kč (+ poštovné a balné) zde. Album vychází na značce Dick 'n' Roll. K sehnání bude v distribuční síti EMI a rovněž na www.kupujoriginal.cz. Oficiální datum vydání desky je čtvrtek 10.06. a v tento den také proběhne release party v baru Dirty dog (Vinohradská 102, Praha 2), kde bude možno koupit desku a pokecat o ní s Inside.



KŘEST - info

V sobotu 26.6. proběhne v klubu Lávka křest desky. Kromě Inside a jejich hostů vystoupí Zeměvzduch a DJ Flux z Českých Budějovic, a poté proběhne after show party od DJského dua The Famous Deck Team: DJs Crypt & Smart (DE) (kteří mimochodem vystoupí dva dny před tím v Lucerna music na koncertu Dead Prez). Zároveň bude celou noc probíhat na bar stage Dutty weekend discotheque s DJs: Sticky Dojah (DE), Swordz (BE), Tuco, Quime a Trusty (UK). Vstup na tenhle mejdan je pouhých 100 Kč, s tím, že toho kdo si bude chtít pořídit novou desku INSIDE, bude stát i se vstupem jenom 200,- Kč.

V průběhu měsíce června sledujte weby a poslouchejte Radio SPIN 96.2fm, kde budou probíhat soutěže o novou desku a vstupy na křest.

S pozdravem,
www.insidekru.com
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016