PARTYINFO

 

NUGUJEN RAVE 2

Datum konání:
18.06.2010 - 20.06.2010
Místo konání:
Jáchymov - open air
DJs:
Mandala, MHD, Giselle, Višná za Bory, Mekur, INF, Strahov, Iluzor, Trautenberk, Tekkirk, Kouzelnej kolotoč, Spiritual, Third Hand Sound, Speedstop DJs
Popis:
biatlonová střelnice Eduard u Jáchymova, parkování 100 czk
 
 
Druhý díl freefestivalu Nugujen Rave začíná již tento pátek!
Po roce si vás znovu dovolujeme pozvat na freefestival plný různorodé hudby, dekorací a naší snahy udělat vám tak trošku hezčí léto... Letos to bude tématický trip do čtyř světů dávných civilizací starého světa.
 
Možností, jak se zapojit do Nugujenu je neomezeně a jsou limitovány jen vaší představivostí, nebojte se toho, ať si to tam uděláme hezký :) Vítáme všechny jednotlivce nebo skupiny, které umí předvést něco zajímavého a kreativního.

Kromě chilloutové stage a spacebaru připravujeme i filmovou místnost, kde se budou promítat zajímavé tematické snímky od známých i méně známých tvůrců.

V zájmu zachování tak pěkného místa pro další mejdany prosíme - nerozdělávejte ohně jinde, než na místech k nim určených (v areálu už ohniště jsou) a chovejte se slušně. Žádní troublemakers, vandalové a jiní jim podobní nejsou na této akci vítáni. Právě vy tvoříte atmosféru party ;)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016