PARTYINFO

 

S-O-S FREE FEST 2010

Datum konání:
16.07.2010 - 18.07.2010
Místo konání:
Babice - areál bývalé obalovny
DJs:
Martin Gredner, X.Morph, Marcus Cooper, Hanzall, Shade, Wolscha, Joshek, Kaolin djs, Takeshit, Jack&Joker, Scarpo, Taureen, Czenda, Cwok, Gully vs Nika, Brogas, Kube, Terror, Hanes, Lukier, Kellys, Flegma, Mettik vs Cmelda, Martezo, Joe Chaucer, Flea, Archie, Warphil, Frey, Withecker, more
Info:
http://s-o-s.cz
freefest@s-o-s.cz
Popis:
start 19:00, vstup zdarma
 
 
S-o-S Free Fest 2010 - last info
Již tento pátek 16.7.2010 rozezvučí  S-o-S Free Fest 2010 prostory bývalé obalovnyBabicích u Šternberka, na řadě je poslední info k chystanému festivalu.
 
Páteční produkci na třech scénách předvedou dj´s jako Martin Gredner, Wolscha, Nois a mnoho dalších. První vystupující se za gramofony postaví v podvečer v 19:00, poslední v neděli v 6:00 ráno.

Hlavní stage se stane přes sobotní odpoledne projekčním místem nezávislých filmů VOŠG Jihlava a fotografií fotoklubu Šternberk. Vedlejší stage pojede nonstop, kdy od 11. hodiny sobotního rána dostanou prostor výherci djské soutěže - Synthetic comat, Zlatomil, Toomuch, E.Lec a Albi.

Spolu s hudebním programem bude v areálu probíhat od 15:00 sobotní S-O-S TURNAJ V MALÉ KOPANÉ (za nepříznivého počasí ve stolním fotbálku). Čtyřčlenná družstva se do turnaje mohou přihlásit na baru, a to nejpozději do 14:00. Hrát se bude především pro zábavu, ovšem vítězové se mohou těšit i na ceny.


orientační mapa areálu

Začátek hlavního programu sobotního dne je naplánován na 18:00. Na třech scénách se vám představí např. X.morph, Hanzall, Marcus Cooper, Joshek a plno dalších. Končit se bude v neděli ráno.

Během celého festivalu se budete moci případně ubytovat ve vlastních stanech na připravené camping louce. Pokud by chtěl kdokoliv pomoci s průběžným i konečným úklidem areálu, budeme rádi a za každý odevzdaný pytel odpadu jej odměníme pivkem (pytle budou k dostání na barech).

Nakonec bychom vás chtěli požádat o dodržování následující pětici pravidel:

   1. nepohybujte se mimo areál festivalu po zemědělských pozemcích
   2. nevnášejte drogy, alkohol, zbraně a chemické látky, či jiné nebezpečné věci do prostoru areálu
   3. na přilehlých rybnících se chovejte slušně (nepytlačte a neznečišťujte okolí ani vodu)
   4. zbytečně neblokujte dopravu na přilehlých komunikacích, využívejte parkoviště areálu
   5. chovejte se slušně ke svému okolí

Prosíme, dodržujte tato pravidla v zájmu bezproblémového průběhu akce a též v zájmu pořádání akcí následujících.

Tak tedy na viděnou na obalovně
 
S-o-S Free Fest 2010 - první informace

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016