PARTYINFO

 

BASSTRAP LIVE!

Datum konání:
18.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Junior aka Žunovskij (W:lson:c, sk), Ghonzales (BeatCase), Subject Lost (DFC, Owntempo), DX (Subbass.cz), Abu (BassTrap)
Info:
http://www.subbass.cz...
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 DX
22:30 Subject lost
23:30 Ghonzales
01:00 Junior
03:00 Abu
 
 
BassTrap live!, oslaví druhé narozeniny
Taky máte pocit, že je to poslední dobou už nějak „moc“? Dost dobře je to možná tím, že vy jste právě málo! To se pořád jenom kalí, mejdanuje, dělá bordel nebo se to domlouvá a nebo se o tom aspoň vykecává na n…! Nojo, jenže my děláme fakt bordel, navíc v rádiu - z recepce je rázem bárek, z mikrofonu se line hospodský hlahol a neprofesionální unavené „takže“, opulentní rozhovory a třeba takovej N-type je v sobotu ve studiu tak vodvařenej, že ani nechce jet na mejdan a děsně to baští… A to někteří z vás dokonce ani neví, že úplně nejradši máme, když se můžem na pár hodin zavřít do sklepa, naplnit ho pěkně od podlahy až po strop našlehanou basovou mlhovinou a udělat si tmu jak v pytli, která krásně skryje bláhové pokusy napodobit tučňáka při tanci. Jednu věc vím totiž naprosto jistě: my jsme totiž úplně nejvíc a to už dva roky…!
 
A že nekecám, tak bude oslava! Z Bratislavy se přiřítí nečasovaná energetická pecka v podobě Roba aka Žuňa aka Juniora aka Žunovskij. Teď bych sem měl dát link na fotoreport z Juniorovy poslední návštěvy a mělo by to stačit, ale je až dole mezi odkazy, nebudu prase… A to zase Žuňo za mixem je! Protože to není žádnej suchar, s lehkostí a citem proplouvá mezi styly a náladami. Už se moc těšíme, jak si pohraje s osobitou intimní atmosférou BT live. Akorát že týpek vůbec nestíhá, takže se teď nic víc nedozvíte. A právě proto si na vlnách Rádia 1 91,9 FM nalaďte ve čtvrtek v jedenáct večer Bass Trap, protože Junior bude narozeninovým hostem a dostaneme z něj jak odpovědi, tak řádnou porci dubstepu.

Ghonzales moc sdílnej nebyl, však jen posuďte sami: „Budu hrát dubstep, asi minimum wobble, trochu do elektro zvuku a trochu deep. Klidně tam napis, že to, co budu hrát, budu vedět až za gramcema! .-)“ Na druhou stranu jistota je, že bude mnohem štědřejší za mixem. V poslední době jeden z technicky nejnamáklejších lidí v okolí… Rychlost, preciznost, návaznost v mixu – co víc si přát?

Že Subject Lost skládá osobitou oduševnělou hudbu, už víme dávno, že nám dělá úžasný flyery ještě dýl, ale svý umění vázat track za track nám zatím na domácí půdě nepředvedl: "No víš co, hodím patku na stranu, nasadím černé brýle a zahraju nějaké ty narozeninové veselé písničky ze Silent Hillu. Žádný bombaclaty, ale ty zombie sestřicky to mají rády. Jo a tracklist? No, jen samé ztracenosti." A máme objednaný čistě autorský emostep set, doražte včas!

Subbassáckej kápo DX bude v pátek hlavní zbrojař. Po nazvučení prostoru rovnou z hlavní palebné pozice otestuje možnosti soundsystému jeho vlastní výroby. Říká: „Zahraju správně naechovanej a nabasovanej rokenrol jako dycky :-)“, a dokonce si asi myslí, že si nějak šplhne, když říká: „BéTéčku přeju k narozeninám pořádnej dort, dobře naloženej lilek a poctivou partu oslavenců. A BéTéčku jako takovému spoustu dobrý muziky, ať je co hrát a z čeho se těšit.“

Už jste někdy viděli létat prase? A co aspoň prasátko, ne? Zajeďte si někdy na mejdan s Abuem! Pokud to do té doby ustojíte, vysvětlí vám, proč ve 3 v noci zní rybník kvákajících žab líp, než generickej wobble! Dole v Crossu to ale bude mnohem jednodušší – za letu se pevně drží mixážního pultu, takže ani se zavřenýma očima neztrácí kontrolu nad věcí. Pro tentokrát zase víc deep!

Co dál? Tradičně zhasneme a posílíme zvuk na krev testovaným FMP soundem, nahoře budou nějaký klacky v kýblu (DeOrbital night se slovenskými B-Complex & Inso ) a vstup je klasika za hubičku! 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016