PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
17.07.2010 - sobota
Místo konání:
Doksy - Blue Bar - Bílý Kámen
DJs:
Enrico, Béda, Yan Dark
Info:
http://www.studio54.cz
 
 
Enrico, Béda a Yan Dark vás v sobotu 17.7. zvou na Bílý Kámen!
Již tuto sobotu proběhne exkluzivní vydání Studio 54 Night, které se tentokrát odehraje v prostorách dobře známé diskotéky Bílý Kámen na české Ibize - Máchově jezeře. Svými speciálními letními sety vás pobaví rezidenti Enrico, Béda, Yan Dark a speciální host, kterého v tuto chvíli nebudeme představovat!
 
Úspěšná klubovka Studio 54 night si právem drží post jedné z nejúspěšnějších rezidentních nocí pražského klubu Mecca. Již tuto sobotu se tento prestižní event přemístí do klubu Bílý Kámen, kde proběhne speciální letní vydání Studio 54 Night, které bude stát opravdu za to a kde to bude doslova jiskřit parádní atmosférou, která je pro tento večírek tak charakteristická!



Za mixážním pultem se představí přední rezident Studia 54 - dj Enrico, který v minulosti vystoupil téměř na všech domácích festivalech po boku světových superstars jako je například Tiesto, The Shapeshifters nebo Armin van Buuren. Druhým djem je severočeský Béda, který má na svém kontě řadu djských úspěchů a který výrazně přispěl k vývoji severočeské elektronické scény. Třetím vystupujícím je pro své osobité sety velmi populární Yan Dark, který sklízí úspěchy po celé České republice.

Jako bonbónek se na tomto eventu představí speciální host, kterého vám v tuto chvíli nebudeme představovat a jehož set si již tuto sobotu na Bílém Kameni zaručeně užijete.

Těšíme se na vás!

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016