PARTYINFO

 

CINDA OPEN AIR

Datum konání:
11.07.2010 - neděle
Místo konání:
Praha - Cinda - Císařská louka
DJs:
KIFLI & live sax Filip Ryšavý, Adlet, Yan Dark, Raffael De La Rue, Mark Evill, P-jay, Subgate, Carrasco, Ice, Farrelly, Mark Twin, KiRiL, MeryEn, Pavel Faktor, Otik
Info:
http://www.djkifli.com
Popis:
start 14:00, vstup 70 czk, pro registrované na facebooku 50 czk, Program: Thajské masáže, kyslíkový bar, barmanská fire show, recitace básní.
Line-up:
Beatchstage:

14:00 - 15:00 MaryEn
15:00 - 16:30 Adlet
16:30 - 18:00 Yan Dark
18:00 - 19:30 Mark Evill vs. P-jay
19:30 - 21:00 KIFLI vs. Carrasco
21:00 - 22:00 Subgate

Indoor stage:

14:00 - 15:30 Otik
15:30 - 17:00 Pavel Faktor
17:00 - 18:30 Mark Twin
18:30 - 20:00 Farrelly
20:00 - 21:30 Ice
21:30 - 23:00 Raffael De La Rue
23:00 - 00:00 Kiril
 
 
DJ Subgate: "Cinda mou festivalovou sezónu vlastně odstartuje"
Cinda open air se nám pomalu blíží. Máme pro vás poslední chuťovku v podobě rozhovoru s nadaným a populárním djem Subgatem. No a na závěr několik zajímavých informací.
 
Ahoj Ondro, rád bych se tě na úvod zeptal, co je u tebe v poslední době nového a jak trávíš slunečné počasí?

V poslední době jsem poměrně dost vytížen hraním po celé České republice a především v naší metropoli. V uplynulých týdnech jsem měl poměrně dost práce s akcí v Chapeau rouge, na které vystoupil přední britský dj Mike Monday a následně s vystoupením Murata Kilice z Austrálie v pražské Mecce. Kromě toho spolupracuji ještě na několika dalších projektech a ve volných chvílích se věnuji vlastní produkci. První track oficiálně vyšel na labelu Nightphunk letos v dubnu a na dalších se usilovně pracuje, i když je to vše závislé na mém čase. K tomu počasí! Někdo by s tím už měl konečně něco udělat, protože na to, že je už nějaký ten den léto, to tak vůbec nevypadá! (smích)



Léto máme v plném proudu a k létu patří jak jinak něž open air festivaly, máš v plánu účinkování na některém z letošních festivalů a pokud ano, tak na kterém?

Cinda mou festivalovou sezónu vlastně odstartuje. Mezi další festivaly, které mám v tuto chvíli potvrzené, patří Pleasure Island, Czech point, Happy camping fest, High jump, který je spojen se skoky do vody a kde jsem měl tu čest vystoupit i loni. Tamní atmosféra byla pro mě fakt jedna z nejlepších za uplynulou festivalovou sezónu a rozhodně doporučuji tuto akci navštívit! V řešení je i několik dalších, ale to zatím nebudu prozrazovat a všichni partypeople se o tom určitě v čas dozví.

O tobě už je moc dobře známo, že spoustu času věnuješ své vlastní produkci. Zaznamenal si již nějaké úspěchy se svou prací?

Jak jsem nastínil v první otázce, vše závisí na mém volném času, který v poslední době moc nemám, ale snažím se si najít každý týden jeden až dva dny, kdy se produkci věnuji. Pro mě je velkým úspěchem a krokem vpřed, že si mého počinu všimli majitelé domácího labelu Nightphunk a rozhodli se ho vydat. Chtěl jsem vydat svůj první počin na domácím labelu a povedlo se. Musím říct, že na party na můj track Memories lidi skvěle reagují a dostalo se mi i několik pozitivních ohlasů od svých kolegů, kterých si vážím. Doufám, že do konce roku spatří světlo světa minimálně dva další, které mám v tuto chvíli rozpracované.

Nemůžu si odpustit otázku, jak se těšíš na festival Cinda open air, který připravuji začátkem léta na Císařské louce v Praze a zda chystáš na své vystoupení něco speciálního?

Festival samotný je pro mě zajímavý už jenom svým konceptem a působivým místem konání. Model festivalu, který začíná již v odpoledních hodinách mi tak trochu připomíná mnohé zahraniční parties. Na festival přivezu opravdu svěží sound, kterým se v současnosti prezentuji a který se pohybuje na pomezí techhouseu s prvky techna a možná opráším i několik starších a osvědčených skladeb. Bude to jízda!

K letnímu počasí patří zajisté dovolená, takže jak ty to máš tento rok, plánuješ nějaký ten odpočinek v Čechách či zahraničí?

Musim říct, že dávám spíše přednost zimním dovoleným v teplých krajích. Tu minulou na Kostarice jsem měl spojenou i s několika vystoupeními v tamních klubech a dostal jsem nějaké nabídky na příští rok, které určitě rád přijmu a příští rok vyrazím opět do těchto končin. Přes léto určitě plánuji pár několikadenních výletů do přírody abych načerpal potřebnou energii a možná dám i to moře, ale spíš se těším opět na zimu. (smích)

Mezi tvé významné počiny patří bez pochyb noc Creative, se kterou si navštívil snad všechny kouty republiky. Poslední zakotvení Creativu jsem zaregistroval v pražském klubu Chapeau rouge. Připravuješ v dohledné době nějaký významnější mejdan v Chapeau?

Ano je to tak. Má rezidentní noc Creative bude tento rok slavit již třetí výročí. Za tu dobu vystřídala několik pražských klubů a vyrazili jsme s ní i mimo naší metropoli. Pravidelně se tento event odehrává v pražském Chapeau rouge, kde je atmosféra vždy super! Tuto neděli 4. 7., kdy je prodloužený víkend, takže mohou clubbeři vyrazit do víru velkoměsta a v pondělí se ze všeho vyspat, je připravena edice Creative meets Sunday, na které vystoupí jako hlavní host Manio společně se mnou, Nkypem a talenty Caymanem a Milem, jejichž sound je osobitý, hodí se do našeho konceptu a chtěli jsme jim proto dát prostor se právě na tomto eventu prezentovat. V srpnu by měl Creative hostit exkluzivního zahraničního hosta a v září je připravena velkolepá oslava třetích narozenin této party. Mimo toho spolupracujeme s Lucasem Hulanem na dalším eventu, který bude podobný jako party s Mikem Mondayem. O všem, co se připravuje, se včas partypeople dozví na mém webu www.djsubgate.com, myspace.com/djsubgate a na mojí facebookovské fun page dj Subgate.
Užijte si léto a buďte dobří!:)

Já ti moc děkuji za rozhovor a budu se těšit na Cinda open air, ahoj.


Cinda open air představuje line up, aby bylo jasno, co, kdo a kdy…

Beatchstage:
14- 15 MaryEn
15-16:30 Adlet
16:30-18 Yan Dark
18-19:30 Mark Evill vs. P-jay
19:30-21 KIFLI vs. Carrasco
21-22 Subgate

Indoor stage:
14-15:30 Otik
15:30-17 Pavel Faktor
17-18:30 Mark Twin
18:30-20 Farrelly
20-21:30 Ice
21:30-23 Raffael De La Rue
23-00 Kiril

Získejte levnější vstupné na webové adrese: zde

Pro ty z vás, kteří si potrpíte na pohodlí, máme pro vás Cinda TAXI za super cenu.
Odvoz vozem Audi A6 nové řady tel. 777 938 818

No a jako poslední bonbónek, jsme pro vás připravili registraci na Poker Turnaj (startovné bude 200Kč). Prosím všechny, kteří mají zájem zúčastnit se o zaslání jména a příjmení na info@djkifli.com

dodal: Petr Hrabánek (Dj KIFLI)
 
Cinda Open Air již začátkem července!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016