PARTYINFO

 

VLNY

Datum konání:
02.07.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Roman Rai (solstice/vodkaredbull/roxy), Subsist, Vasquez
Popis:
vstup zdarma
 
 
Legendární Vlny @ U Bukanýra
Legendární Vlny minulý měsíc oslavili 7. výročí ve velkém stylu a startují již osmou sezónu. Hned v prvním díle osmé sezóny bude jeden z rezidentů nezvěstný, nicméně druhý rezident toto drama vyřeší a tím pádem budou hned dvě překvapení u kormidla. Tudíž se máme na co těšit.
 
Co vás tedy čeká a nemine v úvodním dílu osmé sezóny se dozvíte hnedle, ale pozor, další řádky obsahují spoiler! Jak již bylo zmíněno hned v úvodním díle bude jeden rezident chybět, jelikož s djem Bo.danem spadne letadlo na tajuplný ostrov Rhodos, do mysteriózního místa zvané Golem. Bo.dan se bude muset s místními domorodci vypořádat po svém, s grácií a elegancí jemu podobnou, ale  jak to tam dopadlo se v tomto dílu nedozvíte, ledaže by jste tam spadli také.



Nicméně Roman Rai nelenil a měl již dlouhou dobu na tuto noc domluveného dje Subsista na brigádu, ale jak jste si již všimli tak se situace krapet zkomplikovala. Po dlouhém uvažování se rozhodl a zavolal svému kamarádovi Vasquezovi a jeho srpnový termín na Vlnách přesunul na červenec. Teď všichni společně doufají, že se Bo.dan do srpna dostane zpět z ostrova.

A jak to vše dopadlo se dozvíte na při dalším vysílání 2. července od 22.00 v živém vysílání na našem milém houseboatu U Bukanýra.
 

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016