PARTYINFO

 

SEXY BEATS + BRAZA PARTY

Datum konání:
10.07.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Fatty M. (nightphunk), Clubvibe (roxy), Vik (sunakashi)
letní terasa BRAZA PARTY - Batukatum (Brasil - live samba band) + DJ Chochacz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Braza - nejžhavější párty v Praze Letní filmová projekce a vystoupení živých kapel na houseboatu U bukanýra
DJ Fatty M. uvádí další Sexy Beats
Pro ty, co se z jakýchkoliv důvodů nedostanou na víkend pryč z Prahy, jsme přichystali opavdovou lahůdku. K residentím DJs Clubvibeovi a Fattymu, kteří si na Vás jako obvykle připravili pořádnou porci čerstvé sexy houseové muziky, se tentokrát jako host představí opravdová legenda českého a především moravského deep housu – DJ Vik.
 
Už na začátku 90. let se stává členem crew brněnského undergroundového rádia Hády. Později v ‘93 se vydává na dráhu party DJe, když objíždí lokální kluby v menších městech kolem Brna. V ’95 se stává residentem klubu Mersey a zároveň členem stejnojmeného bookingu. Díky stále větším ohlasům na své vystoupení se dostává do povědomí kluberů v celé ČR, především na velkých akcích, jako např. Supersonic Garage nebo legendární festival Open Air Field. V 1999 se VIK rozhodl opustit agenturu Mersey a zakládá vlastní sdružení Family Circle, kde kolem sebe sdružuje podobné nadšence, DJe a promotéry, se stejným přístupem k taneční muzice a celé související, v té době ještě stále undergroundové, kultuře. Vznikají pravidelné večírky jako Solid Session, 54’s, ‘F-Delicatesses’a občasná Danza de la Mente, které se těší nadšeným ohlasům svých návštěvníků, jejichž počet tak výrazně narůstá. Family Circle DJ VIK opouští v roce 2001 aby se přestěhoval z Brna do Prahy, kde otevírá známy žižkovský obchod s deskami fosny.cz, který se na dlouhou dobu stavá jakýmsi meeting pointem pražské DJské komunity. V roce 2002 se vrací do Brna se svou novou akcí SUNAKASHI v klubu Perpetuum. Tyto akce mají ohromný úspěch a VIK na ně, s malými přestávkami, až do dneška vozí ty nejvoňavější jména undergroundové houseové scény, např. Andy Reily, Matt Flores nebo slovenské Maroš Glaubic a Martin Haberland. Mezi další známé DJe, se kterými VIK sdílel DJ pult patří také např. Jori Hulkkonen, Omid 16B, Nathan Coles, Hakan Lidbo, Colin Dale, Matthias Tanzmann a další. VIKovo DJské umění ho zaválo také mimo Českou republiku, za zmínku určitě stojí jeho vystoupení v Rakousku, Švédsku či USA.

Vy ale nikam nemusíte, stačí přijít v sobotu 10.7.2010 na Bukanýr a užít si set tohoto velezkušeného brněnského barda. Toho v line-upu doplní ještě pražský DJ DEFF, který svou kombinací melodického tech-housu, electra a minimalu výborně zapadá do hudebního konceptu SEXY BEATS. Party začne ve 22.00, bude se hrát dokud nám budou síly stačit a vstup je jako obvykle ZDARMA. Těšíme se na Vás v sobotu na BUKANÝRU!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016