PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
22.07.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Ahz (stonedraiderz.cz), KamCZa (stepforward), Felix!
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra
Tak jak? Tak dlouho jsme čekali, ale teď už by konečně mohl někdo to topení nahoře zase vypnout, protože tohle se fakt nedá... Tedy dá, ale někde u vody, ve vodě a nebo ještě lépe pod vodou. Je jenom na vás, jak hluboko se pod vltavskou hladinu ve čtvrtek ponoříte! Pokud však s námi dobrovolně zůstanete na hladině, na palubě House boatu U Bukanýra, ponořit se během dlouhého večera můžete do opravdu širokého rozpětí stylů. Vyhrávat úplně jinak vám budou Face, Felix!, ahZ a KamCZa, zazní tu ambient, minimal, deep house, funky, 2step, dubstep a nu disco a aby toho náhodou nebylo málo, do sága si foukne i Hodjohn z Face 2 Face!
 
K té krásné pražské řece se můžete vydat už odpoledne... Na horní palubě si dáte grilovanou véču, zalijete ji drinkem s cinkajícími kostkami ledu a než to všechno vypukne, podupávat si tu můžete na nějaký DJ set ze záznamu. Tam dole to ožije až o něco později. Dveře dokořán tu najde ve 20:00 DJ ahZ, který se svým parťákem kamCZou pravidelně, pečlivě, vtipně a hlavně s láskou pro web Techno.cz připravuje Narovinu zlomenej podcast. V době dovolených však i on potřebuje zaslouženou dovolenou, dramec tedy na chvilku zůstane u právě teď tolik potřebného ledu a on se tu pokusí dohromady smíchat ambient, minimal, deep house a dubstep. Že je to bláznovství?! Ano, právě takovéhle blázny my máme na Unplugged rádi! DJ Face, rezident tohoto večírku, překvapivě tentokrát příliš experimentovat nebude... Zahraje přesně ten house, který mu tolik sedne a přesto budou znít jeho desky jinak! Při výběru totiž musí myslet i na svého dvorního saxofonistu Hodjohna, který se všechnu tu příjemnou muziku pokusí vyšperkovat. Ještě nebude ani půlnoc a vpravo, vlevo, vpřed i vzad se tu bude se svým věčným úsměvem spokojeně natřásat zmíněný kamCZa a také on tak hravě dokáže, že ani deep house, 2step, dubstep a funky muzika mu nejsou cizí. Jeho pestrobarevný koktejl nálad, tvarů i barev si do uší nalijete pořádně nahlas, tomu věřte! A aby se vám snad při cestě domů nezamotaly rozdováděné nohy, vyšleme vás k příbytkům s příjemným pohlazením. To obstará elektrikář Felix!, když vás vezme na procházku po Baleárských ostrovech... Nu disco teď bude znít z každého rohu, co jich jen Bukanýr má, a vy můžete zlehka našlapovat spolu s ním - tohle budou ještě lepší pohádky, než ty z mechu a kapradí!



I tentokrát se na palubě potkáte s pisálky a foťáky serveru Techno.cz, kteří se konečně alespoň na těch pár hodin odpoutají od všech těch fejsbůků, majspejsů, saundklaudů a tvytrů, aby se nadechli typického vltavského vzdoušku. Dejte jim tip na fesťák, kam se chystáte a kde to skutečně bude stát za to, poraďte jim desku, bez níž se teď nemůžete obejít a nebo je snad libo snímeček do vašeho fotoalba? Poznejte zblízka ty, kteří pro vás den co den ládují populární web o taneční muzice. Chcete se na jeho chodu také podílet? Určitě se na chvilku o prázdninách zastavte a určitě se zastavte...  

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. srpna 2010 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Sanny (sever sound) a Milacheck.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016