PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
23.07.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Asad Rizvi (UK/global underground/), Pat Heart, Kel Quadrant, Lukas Micka
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Asad Rizvi: "Oheň Reverberations stále hoří“
Asad Rizvi hostem Just Like That
Začalo to jednoho slunečného odpoledne v polovině osmdesátých let, kdy pozornost osmiletého brýlatého chlapce upoutala televizí reklama na syntetizátory, drum machiny a samplery. Mladík byl okamžitě uchvácen natolik, že už ho jeho nová vášeň nikdy nepustila. O deset let později, poté, co vystudoval několik hudebních škol, vydal Asad Rizvi svoji první desku, hostoval v rádiu, založil svůj vlastní label a byl mu nabídnut první DJ booking  v jednom z nejznámějších klubů v Londýně. Od vydání své první desky v roce 1995, kdy mu bylo teprve 18 let, bylo z četných ohlasů jasné, že ho na hudebním poli čeká dlouhá a úspěšná cesta.  
 
Ač je jeho jméno často komoleno, pro milovníky house music je jméno Asad Rizvi spojeno se zásadovostí, rafinovaností a rozmanitostí. S více než 100 000 prodanými deskami s jeho díly zahrnuje Asadova rozsáhlá diskografie velké množství taneční hudby proslulých labelů jako Om, Global Underground, King Street, The End, Wall of Sound, Loveslap!, Tango, Urbantorque, Loaded, Visitor, včetně jeho vlastního label Wrong and Reverberations. Music magazine mu začal přezdívat „nový školní hrdina“,  Mixmag ho nazval „producentem roku 2000“ a The face „DJem roku 2000“, M8 ho ocenil za „nejlepší kompilaci roku 2003“ a jeho charakteristický sound mu stále zajišťuje ocenění u vedoucích časopisů hudebního průmyslu. Jeho díla si za léta na hudebním trhu získala podporu dychtivých DJ’s jako např.: Danny Tenaglia, Laurent Garnier, Mark Farina, Terry Francis, Mr. C, DJ Heather, Tom Middleton, Doc Martin, Adam Freeland, Gilles Peterson, Inland Knights, Fred Everything, Danny Howells, Desyn Massiello a mnoha dalších.



Asad není jeden z těch, kteří se drží v TOP 20ce nejlepších DJů světa, ale i přesto už mnoho let zůstává jedním z nejvytíženějších londýnských house DJů, který cestuje po celém světě. Jeho nakažlivý, eklektický přístup k house music pravidelně dokazuje, že je schopný zaplnit jak malé underground taneční parkety, tak největší haly. Gramofony roztáčel na stovkách akcí na všech pěti kontinentech a hrál v nejrespektovanějších klubech světa jako např.: Fabric (London), Pacha (Buenos Aires), Stereo (Montreal), Folies Pigales (Paris), Roxy & Mecca (Prague), Crystal (Istanbul), The End (London), a vystupoval na akcích pro 20 000 lidí.

Po svém loňském akčním turné z Argentiny do Malajsie s několika úžasnými releasy, které ho vrátily zpět k elektro house music, začal Asad tvrdě pracovat na nových releasech a remixech a spřádat plány, že rozhýbá ještě víc tanečních parketů po celém světě. Všudypřítomná house music tady každopádně bude pořád a můžete si být jisti, že jméno Asad Rizvi v roce 2010 uslyšíte stále častěji.

Web: soundclound.com/asadrizvi

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016