PARTYINFO

 

BORA BORA

Datum konání:
16.07.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Kaz D, Black Jesus, Pat Heart, South Soul, Leon, Tonny Angelo
Popis:
vstup 99/299 czk, vip 199/499 czk
 
 
Závěrečná noc edice Bora Bora 2010 v Duplexu
Letošní sezóna Bora Bora se blíží ke konci a my jsme pro vás připravili zavírací párty La Terrasse. Tato stylová pirátská a hlavně jako vždy zábavná párty uzavře již čtvrtou sezónu. Díky skvělé zahajovací párty, kterou navštívilo více než 2000 (!) lidí teď doufáme, že počet návštěvníků bude ještě vyšší a znovu potvrdíme status nejoblíbenější letní párty v Praze. Aby jste se nenudili, měníme vám lokaci do zbrusu nově zrekonstruovaného Duplexu.
 
Nechejte Duplex aby vám představil svou novou tvář a to nejen nový luxusní designový interiér, krásnou terasu, ceny drinků alespoň o 40% levnější než jakě byly dříve, ale i možnost povečeřet v nové restauraci Kogo, která je přímo součástí klubu.

Tradičně se naše pirátská párty bude odehrávat na 3 stagích současně kde se proti sobě utkají naši pirate DJs a to na Black Jack RnB stage kde se představí DJ Black Jesus a DJ Kaz D, Chill out stage kde vás na rytmech pohoupá DJ Pat Heart a DJ South Soul a Captain Sparrow stage kde zazní house od DJ Leona a jedno naše překvapení :) Krásná terasa bude vyzdobena ve stylu Blue Lagoon, znít bude chill out a pro váš maximální relax zde bude připraveno mnoho zajímavého.

A protože tohle je pirátská párty a my chceme hlavně aby jste se všichni bavili, každý kdo přijde oblečený jako pirát nebo pirátka dostane vstup na párty zcela zdarma! Bereme piráty z minulosti, současnosti, budoucnosti i sci-fi piráty a pirátky. A tak provětrejte šatníky, zapojte fantazii, vezměte do ruky nůžky a nítě, nebo prostě sežeňte kostým a užijte si tuhle párty stylově a na maximum! Když nic nevyjde, hoďte na sebe plavky a máte vstup také zdarma za letní outfit a odvahu.

V dobré náladě po párty nemusíte jestě domů, naopak, sejděte se s DJs večera v příjemné atmosféře klubu Le Clan v Balbínově ulici. Na warm up tradičně doporučujeme zajít do KU baru v nedaleké Rytířské ulici. Velmi děkujeme všem partnerům Bora Bora a všem lidem, kteří se na vzniku party podílejí nebo ji podporují.

Těšíme se až se s Vámi uvidíme,
Váš Starmix Team
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016