PARTYINFO

 

SWITCH - BORAT EDITION

Datum konání:
03.07.2010 - sobota
Místo konání:
Litomyšl - Heaven
DJs:
Bon Finix, Morrison, Lecram, Casey
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Bon Finix jako Borat na Switch "Borat" edition v Heaven baru
Switch ladies vám chystají opět jednu lahodu. Na Borat edition dorazí do Litomyšle Bon Finix, který se na Switch velice těší. Již mnoho lidí ví, že jsou to veselé, přátelské večírky s výbornou atmosférou, které jen málokdy končí dříve než po osmé hodině ranní. Tento „Boratovský“ se ponese v duchu mírně tvrdším, než tomu bylo doposud, ale o to více elektrizujícím. Po vystoupení dj Morrisona, který je ve Switch stáji nováčkem, jež si ale vede velice dobře a setkal se s velkým nadšením publika, předvede svůj happy pumping house set Lecram.
 
Bon Finixův um nemusíme nijak více rozvádět, kdo ho ještě nezažil za mixážním pultem, má jedinečnou příležitost užít si to s námi a to ne jen tak napůl ale přímo naplno. Ranní playtime vzhledem k častým přáním bude ztvrzen Caseym, jež se představí ve zbrusu novém tech-house setu. Tato party bude stejně tak lahodná pro náročného posluchače jako pro bujarého uvědomělého partymana, co si rád ironizuje život a dorazí v Boratových plavkách :D

Dalším překvapením bude soutěž se Switch Cocktailem (vodka, bílý rum, tonic water, grenadina, citron, limeta, třtinový cukr) o volný vstup na příští Switch v Heaven baru a konzumaci v hodnotě 350,00 CZK. A to ještě není všechno, protože ho dostanete servírován za barem od nikoho jiného, než od Switch Ladies osobně, samozřejmě v Borat štýlu. Kdo si toto nechá ujít, musí být rozhodně masochista! :D

I like, I like :D

Bon Finix je na půl Kypřan a na půl Čech. Začal hrát jako rádiový DJ, když mu bylo 17 let. Po jednom a půl roce vojenské služby na Kypru se rozhodl vyhledat svoji druhou půlku, tu českou, a proto přijel studovat do Čech. Tady se setkal s taneční scénou, která ho natolik zaujala, že si pořídil gramce a začal hrát taneční hudbu.

Ze začátku hrál pouze progressive house, ale v současnosti hraje všechno co má pozitivní energii od electro house až po našlapaný progressive s trancovými prvky. Bon ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly barvité a více zajímavé, něco co je dnes přijímáno velmi pozitivně moderním clubberem.

To, že Bon Finix je flexibilní a schopný přizpůsobit své sety podle velikosti prostoru a reakci publika, mu přináší hraní na mnoho odlišných akcích. V posledních letech měl možnost vystoupit v různých klubech všech velikostí, na parties na lodi veprostřed moři, na festivalech, v after-klubech, v barech na pláži, a jednou dokonce i v nově postaveném filmovém atelieru. V průběhu své dráhy měl příležitost zahrát si po boku světových hvežd jako například Marco V, Nick Warren, nebo Tom Novy, a také s nejlepšími českými DJs.

Rok 2004 zajistil Bon Finixovi residenturu v proslulém pražském klubu Mecca, dopřál mu jako residentovi účastnit se, šílenství připomínajíce, after ve Studiu 54, a také mu přinesl jeho první festival – nic menšího, než Creamfields 2004. K určitě jedinečným okamžikům patří i jeho účast na populárních klubovkách v legendární Roxy, kterými Visage a Mixer bezpochyby byli. Stejně tak i nezapomenutelnou party na lodi u kyperských břehů společně s protagonistou projektu Get Fucked, Nathanem Colesem. Velkým úspěchem bylo i jeho umístění v první desítce v Dance Awards 2004 v kategorii "objev roku".

V roce 2005 přibývají dvě nové residence; ve vyhlášeném after hours klubíku Le Clan a jeho první mimo-pražská residentura v Libereckém Liquidu. Jako jeden z hlavních resident DJs Meccy Bon Finix reprezentuje klub mimo Čechy na zastávkach mini-touru v prestižních klubech Passage v Rakousku a BarRouge ve Švýcarsku.

Další rok, další krok dopředu. Bon Finix se představuje na řadě významných festivalů a mega-akcí jako Transmission, Hradhouse, Mácháč a Combi:nations. Legendární klub Roxy ho obsadil jako residenta středečních akcí. S průměrem 3.5 vystoupení za týden se stal jedním z nejobsazovanějších DJů v Česku.

Bon Finixova kombinace vřelých středomořských a sexy východoevropských zvuků vzbudila pozornost publika a předpokládá slibnou budoucnost pro tohoto sympatického a bezesporu talentovaného mladíka.

Zahrál si po boku:

Nick Warren (UK), Marco V (UK),Tom Novy (DE), Jimmy Van M(USA), Jazzy M (UK), Chris Cowie(UK), Felipe (A), Nathan Coles (UK), Michael Burian (CZ), San (Nl), Jan Carbon (UK), David Dunne (Ministry of Sound, UK), Colin Aire (Cream, UK), Gianluca Pandullo (IT), Neil Navarra (Miss Moneypenny’s, UK), Joel Einhorn (USA), La Di Da (CZ), Loutka (CZ), Lucca (CZ), Trava (CZ), Chris Sadler (UK), Mikee (GR)

Zahrál si v:

ČESKÁ REPUBLIKA: (Praha) Roxy Club, Mecca Club, Radost FX Club, Naif Club, Studio 54 After-Club, Resort Club, Industry Club, House Boat U Bukanyra, Guru Club, Music Park Club, Norton Cafe Club, Level 2 Warm Up Club, Joshua Tree Bar, Mythos Bar, (Brno) Fleda Club, La Grotta Club, (Poděbrady)Savoy Club

KYPR: (Larnaca) Club Memphis, Iguana Club, Venue Club, Times Music Bar, Manwalking Bar, Friends Bar, Amalfi Cafe, (Ayia Napa) Aquarium Club, Heaven Club, X-bar, Ice Bar, (Nicosia) Balistic Bar, Treno Club, (Famagusta) Xena Summer Club, (Kyrenia) Night Park Club, Escape Beach Club
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016