PARTYINFO

 

BLACKOUT

Datum konání:
17.07.2010 - sobota
Místo konání:
Hradec Králové - Axor club
DJs:
David Formi, Hozzy, Looky, Big Surprise
Line-up:
21:00 ???
23:30 David Formi
01:30 Hozzy
03:30 Looky
05:30 blackout smash all djs
 
 
Switch Blackout v Axoru představuje Davida Formiho v černém + soutěž o vstupy!
Pro všechny, kdo si rádi připomenou zlatou éru housemusic u nás, jsme pozvali veterána české housové scény Davida Formiho, aby si s námi již po druhé za exitenci Switche pořádně zařádil. Čeká vás po menší pauze opět luxusní duo Hozzy a Looky a kdo je doplní ??? - to je velkým překvapením pro všechny, kdo Switch sledují. 
 
V každém případě v sobotu budete mít až do konce léta poslední šanci si dát Switch. Celý srpen bude měsícem takzvaným „bezswitchovým“ a tudíž budete mít o pár nedělí, které povetšinou po večírku prospíte či prozevlujete, více. Na druhou stranu ale po celý srpen nebudete mít možnost uvolnit to množství chuti tančit a kalit a načerpat pozitivní energii ve společnosti skvělých lidí a za doprovodu andělsky pulsující housemusic.

Doražte všichni v černém – bude totiž totální výpadek – Switch BLACKOUT do vás udeří jako blesk z černého nebe!

Axor music club (Třída S.N.P 733)
Jediný originální Music Club v Hradci Králové. Nemáš se jak dostat? Zavolej si Axor bus 722 500 100 nebo mrkni na www.axorclub.cz. První club kde se provádí kontrola zbraní v HK!!! Bezpečná zábava!!!

DJ FORMI
Začínal hrát jako CD-DJ v rockovém klubu Futurum, kde se mimo jiné seznámil Djem Loutkou a ostatními členy agentury Roxydust. Jejich přístup k taneční scéně se mu líbil a tak se stal hnedle pravidelným návštěvníkem jejich akcí. V roce 1994 si začíná místo CD kupovat první vinyly – v této době především v Holandsku. Rok 1995 byl pro Formiho rokem zlomovým, když poprvé veřejně vystoupil společně s Dji Loutkou, Bidlem a holandským Joost Van Bellenem na party BAT RAVE (chaos in Ghottham). Poté začíná hrát pravidelně v legendárním klubu Ládví a následně také i v oblíbené Pražské Radosti FX. Nejraději však vzpomíná na soukromé „underground“ parties, které probíhaly od r. 1997-1998 skoro každý víkend a měly vždy neopakovatelnou atmosféru (např. slavné parties na parnících).

V téže době začínají Roxydust Formiho pravidelně představovat na nejrozjetěších house parties u nás – SHAKE v klubu Roxy. Společně s dalším původním členem Roxydustu s Djem Airtem vždy nažhavili tu správnou „Warm up“ náladu pro hlavního residenta Loutku. Díky svému feelingu Formi občas tyto „supermejdany“ i sám úspěšně „dohrával“. Od r. 1998 je pravidelným hostem všech klubů od západu na východ, takže se dá zkrátka říci, že místo, kde by Formi nehrál snad ani neexistuje.

Mezi jeho nejlepší akce mimo Prahu určitě patří první ročník Hradhouse a samozřejmě i OAF a Creamfields. Formi razí zásadu, že škatulky jsou pro novináře a sám se snaží hudbu hlavně vnímat. V případě, že by jste se však chtěli snažit o žánrové zaškatulkování, stylově lze nejlépe vystihnout například pojmy jako Deep-tech house, 80's, electro a také breakbeat v jakékoliv formě. V současné době se podílí hlavně na spolupořádání noci v clubu Chapeau Rouge s názvem NIGHTLIFE, kde pravidelně vystupuje. Jednou z jeho rezidentnich nocí byla také Beat Street party, kam si Formi své hosty z české špičky klubové hudby pečlivě vybíral a jen namátkou můlžeme jmenovat např. Chrise Sadlera, Loutku, Ladidu, Trávu atd. Dalším zajímavým počinem je společný projekt Forint DJs, kde společně s DJ Squintem z Groovy Brigade hrají na 4decks. Jeho top 4DJs – Loutka, Dimintri z Amsterdamu, Bushwacka, Eric Morrilo – hovoří za vše!

Další: Justin Robertson (UK), Silicon Soul (UK), Jose Padilla – Café del Mar, Joost Van Bellen (NL Speedfreax), Dave Mathersole (UK), Wubble –U (UK), Liquid Harmony (CZ), Hipp-e and Hallo (USA), 100% Isis , Sunscreen (UK), MR.C (UK) The End, Creamfield's 2003, 2004, Shake-Sunshine, Vision, Big Babble, Batrave, House Music is Sexy.

Rezidence: Camuflage ) ,Mecca, Saladas, Chapeau Rouge
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016