PARTYINFO

 

IMPERIALISTIC NIGHT: VOLNEJ PRŮBĚH CROSSEM

Datum konání:
02.07.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Touchwood, AhZ, Stanzim, Rade, Nitrous (Volnej Průběh), D-Resist&Papaya (Deepness)
Popis:
vstup do 22:00 zdarma, poté 40 czk
 
 
V pátek vystoupí v Crossu DJské formace Volnej průběh a Deepness
Na červencovém vydání Imperialistic Night vystoupí dvě djské formace – Volnej Průběh a Deepness. Volnej půběh tvoří Touchwood, Rade, AhZ, Nitrous a Stanzim, kteří spolu pravidelně vystupují od loňského podzimu. Deepness je  karlovarský, velmi podobně naladěný tandem, D-Resist a Papaya, kteří si už Cross úspěšně vyzkoušeli loni na “zélandském” večírku. 
 
Kompletní sestava se vystřídá na obou pódiích - zatímco dolní stage bude klikat a dunět v rytmu autonomic soundu, nahoře čekejte poctivý deep & minimal dnb. Audio labužníci si pochutnají.



Volnej průběh je zvukový azyl, který pěti zkušeným Djs a všem podobně naladěným hudebním fanouškům pomáhá uvěřit, že drum´n´bass je stále schopný se vyvíjet, že většina nemusí mít pravdu. Není čas na mainstream, když se toho na okraji žánru děje tolik zajímavého. Autonomic, deep, minimal, drum funk jsou přesně ty odnože dnb, které VP sleduje a posílá dál. Kromě pravidelných klubových vystoupení můžete Volnej průběh slýchat každé první pondělí v měsíci od 20:00 na on line stanici Radio 23. Přijďte do Crossu za hudbou!

Volnej Průběh facebook fanpage

www.crossclub.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016