PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
21.08.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Raffael de la Rue, Billy Bright, Thonic
 
 
Studio 54 zve party people na další víkendové afterparties se skvělou atmosférou!
Pokud se rozhodnete strávit nadcházející víkend v naší metropoli, máte v plánu vyrazit do jednoho z vašich oblíbených klubů a již teď víte, že budete chtít ve vaší noční jízdě pokračovat, věřte, že pražský afterklub Studio 54 vás nezklame ani tento víkend, který bude především ve znamení nových djských tváří, jež jsou na prknech Studia 54 služebně nejmladší.
 
V sobotu ráno a dopoledne se představí stále více populární Raffael de la Rue, který je čím dál tím častěji obsazován do předních českých klubů jako je ostravský Fabric nebo pražská Mecca. Mimo něj se můžete těšit na precizní set Billyho Brighta a Thonica, který se představil například na oficiální afterparty po festivalu Pleasure Island.



Nedělnímu afterprogramu bude vévodit ostřílený dj Veekay, vedle kterého se za mixážním pultem objeví energický nováček Marty Fish a dj Rudoff, jehož sety jsou vždy zpestřením každého večírku a tak není divu, že představil několikrát svou vlastní party i v prestižním pražském klubu Sasazu.

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy je svými opening sety otevřou dj's L'sada a Kifli, ale pokud dorazíte do prostor klubu o nějakou tu chvíli dříve, máte možnost si zpříjemnit čekání na nadcházející afterparties v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horních prostorách klubu.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016