PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
14.08.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Smoke, Billy Bright
 
 
Studio 54 vás zve na další víkendové afterparties
Pražský afterklub Studio 54 vás zve na další víkendové afterparties doslova nabité skvělou atmosférou, na kterých si budou moci ti z Vás, kteří si čas od času rádi prodlouží svou večerní jízdu, užít skvělé zábavy za doprovodu předních rezidentů tohoto klubu v čele s Ronnym, Marshallem, Smokem, Pietrosem a Richiem, které doplní Billy Bright, P-jay a Mark Evil.
 
Pokud se rozhodnete strávit tento víkend v naší metropoli a plánujete zavítat do jednoho z vašich oblíbených klubů, Studio 54 si pro Vás opět připravilo další sérii víkendových afterparties, na kterých si svůj večerní mejdan zaručeně prodloužíte a budete se tak svkěle bavit až do pozdních dopoledních hodin.



Sobotním ránem a dopolednem Vás bude bavit sestava v čele s Ronnym a Smokem, které bude supportovat newcommer Billy Bright. Těšit se můžete na afterparty plnou chytlavých melodií a vokálů, které Vás zaručeně roztančí!

Nedělní afterparty bude pod taktovkou severočeského Pietrose, dje se skvělým výběrem tracků - Marshalla, Richieho a stále více oblíbené djské dvojky, kterou je P-jay a Mark Evil.

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy Vás roztančí dj's Billy Bright a P-jay & Mark Evil, ale pokud se dostanete do prostor klubu o nějakou tu chvíli dříve, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející afteparty v naší non-stop kavárně s hernou, kerá je situována v hroních prostorách klubu.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016