PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
31.07.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Raffael de la Rue, Veekay
 
 
Yan Dark, Veekay, Raffael de la Rue a dalsí tento víkend ve Studiu 54!
Studio 54 vás zve na další nabité afterparties se skvělým obsazením, na kterých se můžete doslova protančit do druhého prázdninového měsíce. Subgate, Yan Dark, Veekay, Raffael de la Rue, Kifli a P-jay & Mark Evil – to je sestava vystupujících, kteří Vás zaručeně roztančí a v jejichž hudebním doprovodu se budete určitě skvěle bavit až do pozdních dopoledních hodin!
 
Pražský afterklub Studio 54 rozhodně nešetří své návštěvníky ani na přelomu prázdnin a nabízí jim opravdu nabitý line-up na víkendové afterparties, kterými se volně přehoupneme do druhého prázdninového měsíce.



V sobotu 31.7. se mohou všichni tancechtiví návštěvníci, kteří si čas od času rádi prodlouží svůj večerní mejdan o afterparty se skvělou atmosférou na dje Subgatea, energického Veekaye a vocal houseového Raffaela de La Rue.

Prvním srpnovým ránem a dopolednem provede všechny clubbery sestava v čele s Yanem Darkem a Kiflim, které za mixážním pultem doplní oblíbená dvojka P-jay & Mark Evil.

Máte se opravdu na co těšit!

Afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy Vás svými sety roztančí dj´s Kifli a Billy Bright, ale pokud se dostanete do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející afterparty při vašem oblíbeném drinku v naší non-stop kavárně s hernou.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016