PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
24.07.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Marty Fish, Richie, Thonic
 
 
Doražte na víkendové afterparties do Studia 54!
I předposlední červencový víkend bude ve Studiu 54 opět ve znamení afterparties doslova nabitých skvělou atmosférou, na kterých vystoupí dj´s v čele s Richiem, Thonicem, Marty Fishem a Veekayem, které doplní Rudoff a Billy Bright!
 
Pokud budete trávit nadcházející víkend v naší metropoli a máte v plánu vyrazit do víru velkoměsta, neměla by Vám uniknout informace o víkendových afterparties ve Studiu 54, kde si budete moci prodloužit váš večerní mejdan.



V sobotu 24.7. se na Vás již teď těší sestava v podobě Marty Fish, Richie a Thonic, kteří se postarají o parádní atmosféru a energií nabité tracky od předních světových producentů, které netřeba představovat.

Nedělním ránem a dopolednem se můžete protančit za doprovodu setů Billyho Brighta, Rudoffa a Veekaye, kteří si pro Vás zajisté připraví to nejlepší ze svých recordbagů a prodlouží tak vaší nezkrotnou jízdu o nabitou after!

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy Vás svými openning sety roztančí dj´s Mark Evil a Billy Bright. Pokud by jste neměli ani po skončení afterparty dost a rádi by jste pokračovali ve vaší jízdě, můžete si jí prodloužit v naší non-stop kavárně s hernou, která je situována v horní části klubu.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016